• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Μετά από ένα χρόνο αποχής ο Κρόνος επιστρέφει! Επιστροφή σε δύσκολους καιρούς για τον πρωταθλητή της Γ΄Εθνικής (2018 - 19) - Η επίσημη ανακοίνωση

June 17, 2020 1040

Μετά από ένα χρόνο αποχής ο Κρόνος επιστρέφει! Επιστροφή σε δύσκολους καιρούς από την πρωταθλήτρια Γ΄Εθνικής (2018 - 19) - Η επίσημη ανακοίνωση

 

Το 2019 ο Κρόνος από το ζενίθ της ιστορίας του με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που του έδινε το εισιτήριο για τη FOOTBALL LEAGUE έφτασε στο ναδίρ, όπου για πρώτη φορά στην 52χρονη ιστορία του δε συμμετείχε σε τοπικό πρωτάθλημα. Τώρα στις δύσκολες συνθήκες της εποχής του κορονοϊού η Διοίκηση με πρόεδρο τον Κώστα Καββαδία προετοιμάζεται για την επάνοδο στην Α΄ΕΠΣΚ.

 

Έχει ανάγκη τη βοήθεια όλων μας! Η ιστορική διαδρομή των 52 ένδοξων χρόνων είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας. Σε αυτή τη διαδρομή αναδείχτηκε συλλέκτης τίτλων, πολλών – πολλών διακρίσεων και έγινε πανελλήνια γνωστός, ιδιαίτερα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής το 2018 – 19. 15 τίτλοι για μια ομάδα από χωριό που είχε να ανταγωνιστεί ιστορικές ομάδες της πόλης της Κέρκυρας, αλλά και της Ηγουμενίτσας για πολλά χρόνια δεν είναι λίγοι. Αναλυτικά 1 πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, 3 πρωταθλήματα Κέρκυρας Α1 (Το ένα της ενιαίας ΕΠΣ Κέρυρας – Θεσπρωτίας), 3 Super Cup, 3 πρωταθλήματα Α΄, 1 B’. 4 κύπελλα ΕΠΣΚ με 10 συμμετοχές σε τελικούς. 5 συμμετοχές σε περιφερειακό και Δ΄Εθνική! Εκτός από αυτά και το πρώτο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ στα τμήματα υποδομής! 

Και επιτέλους ας σταματήσει αυτή η εγκληματική αδιαφορία των εκπρωσώπων της Πολιτείας, της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης για την ομάδα που έχει εκπροσωπήσει τόσο επάξια το νησί στις εθνικές κατηγορίες. Ο Κρόνος είχε γήπεδο και το κατάργησαν. Αξίζει άμεσα να αποκτήσει ξανά το δικό του γήπεδο, το δικό του σπίτιι!

Η επίσημη ανακοίνωση:

ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ.. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ..

Μετά από 1 χρόνο απουσίας από τα γήπεδα της Κέρκυρας και με μια ιστορία 50+ ετών είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε την επιστροφή μας..Η ομάδα μας με όραμα και ελπίδα να υπάρχει ποδοσφαιρικό και αθλητικό αύριο επιστρέφει και ελπίζει σε ένα δικό της σπίτι.Η περσινή απουσίας μας από τα γήπεδα μας έδειξε το δρόμο... Την ακαδημία μας...Θα συνεχίσουμε λοιπόν να υποστηρίζουμε όλα τα παιδιά από τις μικρές ηλικίες έτσι ώστε να μας χαρίσουν στιγμές όπως αυτές του τουρνουά της Θεσσαλονίκης. Ο Κρονος Αργυραδων επιστρέφει λοιπόν ! Καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλα τα φιλικά σωματεία.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search