• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Κρόνος 5 αστέρων: 5 – 0 την Ολυμπιάδα Καρουσάδων

February 26, 2023 840

 

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του μέσα σε μια εβδομάδα πέτυχε το Σάββατο 25/2 ο Κρόνος επικρατώντας με το ευρύ 5 – 0 επί της ιστορικής Ολυμπιάδας Καρουσάδων. Έκλεισε μια δύσκολη τετράδα αγώνων με ντέρμπι εκτός με Όλυμπο, ΑΟ Κέρκυρα και ΟΦΑΜ εντός, Ολυμπιάδα Καρουσάδων με 3 νίκες – 1 ισοπαλία και 9 – 1 τέρματα!

Σαρωτικός ο Κρόνος προηγήθηκε με τον Τζ. Γραικό στο 16΄που εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την κάθετη πάσα του Γεωργοπάλη πέρασε έναν αμυντικό και τον τερματοφύλακα για γράψει το 1 – 0.

Μέσα σε 24΄ο Γεωργοπάλης πέτυχε χατ τρικ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0 (20’, 34, 44΄) που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο 20΄με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0. Οργανωμένη επίθεση και σέντρα ακριβείας του Σουλάνη στο 34΄ έδωσε τη δυνατότητα στον Γεωργοπάλη με προβολή στο δεύτερο δοκάρι να διπλασιάσει τα τέρματά του διαμορφώνοντας το 3 – 0. Έξοχο το τέταρτο γκολ με τον Κρόνο να βγαίνει σε μια καλά οργανωμένη επίθεση με Γιαννακόπουλο – Δαφνή και με εκτελεστή τον Γεωργοπάλη να διαμορφώνεται το 4 – 0 που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου.

Το τελικό 5 – 0 διαμόρφωσε ο Γκίτσης στο 69΄ με εκπληκτικό άλμα και κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής αξιοποιώντας σέντρα του Κουλούρη. Ο Κρόνος είχε και άλλες ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενου απείλησαν με μακρινά σουτ αναγκάζοντας τον Ανδριώτη σε δυο σπουδαίες αποκρούσεις.

Διαιτησία: Βασίλης Δράμπαλος - Λάκης Αρμενιάκος – Νίκος Κοσκινάς - Γιάννης Ρώσσης

Οι συνθέσεις:

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Δαφνής, Καλούδης, Γράντος, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Κουλούρης Θ.,Σουλάνης,  Γεωργοπάλης, Γραικός Τζ., Ίσερης Α. Έπαιξαν και οι: Λέσσης,  Γραικός Ι., Γκίτσης, Καββαδίας Αρ., Καρύδης.

ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ: (Καλούδης I. ) : Τσουκαλάς, Κουρσάρης Ι., Κουρσάρης Σ., Κατσαρός, Προβατάς, Λεοντίτσης, Μαρίτσας, Κροκίδης, Καπαντάης, Βλασερός Κ., Καρβούνης

Έπαιξαν και οι: Μαρτίνος, Κοντάλιπος, Κατωμέρης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search