Print this page

4η σερί νίκη του Κρόνου – 1 – 0 στους Αυλιώτες σε αγώνα κατς

March 05, 2023 585

 

4η σερί νίκη του Κρόνου σήμερα, Κυριακή 5/3 στο γήπεδο Αυλιωτών. Επικράτησε με 1 – 0, χάνοντας ευκαιρίες και χωρίς να απειληθεί από τον γηπεδούχο Οδυσσέα σε ένα σκληρό αγώνα με τον διαιτητή Χ. Μαραγαρίτη να ανέχεται το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να είχαν αποβληθεί δυο παίκτες του Οδυσσέα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Έτσι ο Κρόνος με την 4η σερί νίκη και μάλιστα σε διάστημα δυο εβδομάδων φαίνεται να σταθεροποιείται στην 4η θέση με 32 βαθμούς.

Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 35΄ο νεαποκτηθείς Γκίτσης που σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα. Αξιοποίησε την εξαιρετική εκτε΄λεση φάουλ του νεαρού Λέσση  και με προβολή στο πρώτο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 0 – 1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Στο Α΄ ημίχρονο ο Κρόνος είχε καθολική υπεροχή και απείλησε με Γεωργοπάλη και Λέσση με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να πραγματοποιεί εξαιρετικές αποκρούσεις.

Στο Β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν κάποια μέτρα στο γήπεδο, χωρίς να απειλήσουν ή και να αμφισβητήσουν την υπεροχή του Κρόνου που έχασε κλασική ευκαιρία μετά από οργανωμένη επίθεση και πάσα του Γεωργοπάλη στον Λέσση που από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Απείλησε ο Κρόνος και με τους Γεωργοπάλη και Γραικό Τζ., αλλά δεν μπόρεσε να διευρύνει το σκορ.

Κεφαλιά αμυντικού εκτός φάσης στον Γραικό Τζ. έμεινε ατιμώρητη από τον διαιτηττή Χ. Μαργαρίτη στο 70΄. Και πάλι ο Γραικός Τζ. στο 80. Ανετρα΄πη με αντικανονικό τάκλιν αμυντικού των γηπεδούχων που δεν τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα που θα ήταν και η δεύτερη. Έτσι για το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων - που με την αλλαγή προπονητή ήθελαν θετικό αποτέλεσμα παρόλο που ουσιαστικά δεν έχουν ελπίδες παραμονής στην κατηγορία – μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο συγκεκριμένος διαιτητής.

Διαιτησία: Χάρης Μαργαρίτης - Γιάννης Σταμάτης – Φάνης Σακκάς - Αλέξανδρος Λάτσας

Οι συνθέσεις:

ΟΔΥΣΣΕΑΣ Αυλιωτών: (Ανδριώτης Ν.) Σώκαλης, Μουζακίτης Κ. (Μαρκεζίνης), Μουζακίτης Στ., Μουζακίτης Ι. (Γκιώκας), Τσουκαλάς, Μουζακίτης Μ., Μουζακίτης Τ., Μουζακίτης Α., Λούβρος, Τσιαούσης, Μουζακίτης Κ. (Μπακιράτος)

Έπαιξαν και οι: Λοίσιος, Μουζακίτης Α., Πούλα

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γκίτσης, Σαγιάς, Κουλούρης Θ., Γεωργοπάλης, Λέσσης, Γραικός Ι., Ίσερης Α. Έπαιξαν και οι: Γραικός Τζ., Ίσερης Α., Λέσσης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.