Print this page

Ισοπαλία η ΑΕ Λευκίμμης με Ζάκυνθο 0 – 0) Ήττα στα Τρίκαλα για τον Αστέρα (3 – 0) - (ΒΙΝΤΕΟ)

March 05, 2023 334

 

Ισοπαλία χωρίς γκολ μεταξύ της ΑΕ Λευκίμμης και του ΑΠΣ Ζακύνθου στον σημερινό αγώνα  της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας (3ος Όμιλος) στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμη.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες σε έναν αγωνιστικό χώρο που σε μερικά σημεία «κολλούσε» η μπάλα και τους γηπεδούχους να φτάνουν μία… ανάσα από το γκολ στο 37′ όταν η προσπάθεια του Τσεβανέδη κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Σιμιστήρα! Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις θα μπορούσαν να… κλέψουν τη νίκη, όμως η προσπάθεια του Γιασίν απομακρύνθηκε προ τελικής γραμμής από τον αμυντικό της ΑΕΛ! Το τελικό 0-0 διατήρησε τη διαφορά που έχουν οι δύο ομάδες από την επικίνδυνη ζώνη.

Το φιλμ του αγώνα:

3′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος για να ανοίξει το σκορ, με τον Γουσέτη να βγάζει στον Μαρούδα σε πολύ πλεονεκτική θέση, την τελευταία στιγμή ο Ζακυνθινός επιθετικός δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παγκράτη!

4′ Απάντησε στις ευκαιρίες η Λευκίμμη με τον Γαστεράτο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση…

6′ Σουτ του Τουρμούσογλου απέκρουσε ο Σιμιστήρας…

27′ Ωραία σέντρα του Μασούρα στην περιοχή της ΑΕΛ ο Μοτσοβίλα κόβει την τελευταία στιγμή τον Νόνη και παραχωρεί κόρνερ…

31′ Επικίνδυνη φάση για τη Ζάκυνθο με τον Γουσέτη από τ’αριστερά να μπαίνει και να σεντράρει επικίνδυνα, δύσκολα απομάκρυνε ο Παγκράτης!

37′ ΔΟΚΑΡΙ! Μεγάλη ευκαιρία για τη Λευκίμμη με τον Τσεβανέδη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Σιμιστήρα με μακρινό αριστερό σουτ!

40′ Νέα μεγάλη φάση για τη Λευκίμμη με τον Γαστεράτο να βγαίνει απέναντι στον Σιμιστήρα με το αριστερό με τον Σιμιστήρα να κάνει σωτήρια επέμβαση!

54′ Ευκαιρία για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος με τον Γουσέτη να μπαίνει επικίνδυνα στη μικρή περιοχή αλλά να κόβεται την τελευταία στιγμή ενώ βρισκόταν σε πολύ πλεονεκτική θέση…

56′ Φάουλ σε επικίνδυνο σημείο για την ΑΕΛ με τον Βέρμπη να εκτελεί αλλά η μπάλα κατέληξε αρκετά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σιμιστήρα!

57′ Ωραία ενέργεια και σουτ από τον Μεταξά μπλόκαρε σταθερά ο Παγκράτης…

72′ Ευκαιρία για τη Λευκίμμη, ένα καλό σουτ του Παπαγεωργίου από θέση δεξιά η μπάλα θα περάσει άουτ…

76′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Κωστακιώτη που όμως είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου. 11 εναντίον 11 συνεχίζουν οι δύο ομάδες.

79′ Καλή στιγμή για τη Λευκίμμη με τον Γαστεράτο να σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή και την μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Σιμιστήρα. Πιο πριν ο Γουσέτης απείλησε από δεξιά με τους παίχτες της Λευκίμμης να απομακρύνουν όπως-όπως…

87′ Σουτ του Παπαγεωργίου έξω από την περιοχή η μπάλα θα φύγει άουτ…

88′ Γυριστό του Γαστεράτου σε φάση διαρκείας, κόρνερ για την ΑΕΛ…

90+1′ Επικίνδυνο γέμισμα Καρβούνη, μπλοκάρει εύκολα ο Σιμιστήρας.

90+3′ Ο Γιασίν έκανε το γύρισμα πάνω από τον Παγκράτη ο Πουλημένος απομάκρυνε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή!

Το ματς σφύριξε ο Δημήτρης Χουλιάρας (ΕΠΣ Πρέβεζας/ Λευκάδας) με βοηθούς τον Γιώργο Παπαλαζάρου (ΕΠΣ Ηπείρου) και Αλέξανδρο Ζώγα  (ΕΠΣ Πρέβεζας/ Λευκάδας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ( Κορομπόκης Π.): Παγκράτης, Παπαγεωργίου, Μοτσοβίλα, Πότσης, Πουλημένος, Βέρμπης, Τσεβανέδης (80′ Λώμης), Κωστακιώτης (69′ Καρβούνης), Τουρμούσογλου, Γαστεράτος Γρηγοριάδης.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Μαγκαφίνης Δ.): Σιμιστήρας, Ντούκας (75′ Γιασίν Αουντουνί), Κορακιανίτης-Κολυβάς, Νόνης, Μούστα, Σούρμπης, Μεταξάς (63′ Χότμαν), Γεωργακόπουλος, Μαρούδας (63′ Πίρες), Μασούρας, Γουσέτης.

Με στοιχεία από ioniansports

 

ΑΟ Τρίκαλα – Αστέρας Πετριτή 3 – 0

 Τα Τρίκαλα έκαναν το καλύτερο ξεκίνημα τους στο φετινό πρωτάθλημα και μόλις στο 8’ προηγούνταν με 2-0.

Στο 2’ ο Καρανίκας κατέβασε ωραία την μπάλα, έβγαλε αριστερά για τον Γιοκέ ο οποίος έκανε σέντρα ακριβείας στην καρδιά της άμυνας του Πετριτή και ο Κουτσιανικούλης με προβολή έκανε το 1-0!

Στο 8’ μετά από κόρνερ του Καρανίκα ο Αλεξίου με κεφαλιά σημείωσε το 2-0!

Ο Αστέρας Πετριτή αφού συνήλθε από το σοκ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και αφού απείλησε δύο φορές με τον Γραμμένο είχε δοκάρι στο 20’ όταν ο Κουκουλέκης δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή και η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Παϊτέρη…

Στην φάση αυτή μάλιστα τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των Τρικάλων που αντικαταστάθηκε από τον Λέτσο, που έκανε ντεμπούτο σε αγώνα πρωταθλήματος

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερη κατοχή, αλλά ο ΑΟΤ ήταν πάντα επικίνδυνος.

Καθοριστική φάση στο 63’ ο Ριζογιάννης πάνω στην γραμμή έδιωξε σουτ του Γραμμένου και κράτησε ανέπαφη την εστία.

Στο 69’ μεγάλη ευκαιρία για τον Κουσκουνά. Μετά από ασίστ του Αλεξίου βγήκε μόνος απέναντι στον Δήμα, δεν μπόρεσε να τον νικήσει και στην επαναφορά της μπάλας και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 75’ όμως ο Κουσκουνάς έδειξε το ταλέντο του, αφού έφυγε με ορμή στην αντίπαλη περιοχή πλάσαρε και έγραψε το τελικό 3-0!.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γκουντέλας από την Καρδίτσα με βοηθούς τους συντοπίτες του κ.κ. Καλογριανίτη, Γιοβάνη. Έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ριζογιάννη του ΑΟΤ και Γκασίδη του Πετριτή.

ΑΟ Τρίκαλα (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης (34’ λ.τρ. Λέτσο), Καρανίκας Σανδραβέλης (80’ Λουκάς), Ριζογιάννης, Κουσκουνάς (80’ Βαταμίδης), Κρητικός, Αγκαράι, Κουτσιανικούλης, Αλεξίου, Γιοκέ, Κωστόπουλος

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Σφακιανάκης): Δήμας, Μεντής. Γαρδικιώτης, Πούλος (80’ Ρουμελιώτης), Γκασίδης, Κουκουλέκης, Τσιάβος (85’ Γεράσιμος Λέσσης), Θηραίος, Μαρκόν, Γραμμένος, Γεωργακόπουλος (80’ Σούκερας)

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στέργιος Γκουντελάς , με την συνεργασία των Απόστολου Καλογριανίτη & Γιώργου Γιοβανή, άπαντες προερχόμενοι από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης (34’ λ.τρ. Λέτσο), Καρανίκας Σανδραβέλης (80’ Λουκάς), Ριζογιάννης, Κουσκουνάς (80’ Βαταμίδης), Κρητικός, Αγκαράι, Κουτσιανικούλης, Αλεξίου, Γιοκέ, Κωστόπουλος

Αστέρας Πετριτής (Γιάννης Σφακιανάκης): Δήμας, Μεντής. Γαρδικιώτης, Πούλος (80’ Ρουμελιώτης), Γκασίδης, Κουκουλέκης, Τσιάβος (85’ Γεράσιμος Λέσσης), Θηραίος, Μαρκόν, Γραμμένος, Γεωργακόπουλος (80’ Σούκερας)

Πολύ καλή η φιλοξενία των γηπεδούχων για την κερκυραϊκή ομάδα.

Με στοιχεία από trikalafocus.gr

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

ΑΟ Τρίκαλα – Αστέρας Πετριτή 3-0

Διγενής Νεοχωρίου – Τηλυκράτης 0-2

Ναυπακτιακός – Χαλκίδα 3-2

Παναγρινιακός – Απόλλων Πάργας 3-3

Λευκίμμη – Ζάκυνθος 0-0

Πανελευσινιακός – Φήκη 4-0

ΑΟ Υπάτου – Βύζας Μεγάρων (08/03)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Τηλυκράτης       37    11-4-2    33-8

2 Πανελευσινιακός 34    10-4-3     34-12

3 ΑΟ Υπάτου         34    10-4-2     22-5

4 ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ       30      9-3-5    20-12

5 Βύζας Μεγάρων   25      6-7-3    17-13

6 Φήκη                  25       7-4-6    21-21

7 Λευκίμμη             25       7-4-6    18-19

8 Αστέρας Πετριτή   24       7-3-7    18-18

9 Ζάκυνθος             23        6-5-6   20-21

10 Απόλλων Πάργας 19        4-7-6    22-17

11 Παναγρινιακός      16       3-7-7    22-28

12 Διγενής Νεοχωρίου 15      3-6-8    9-19

13 Χαλκίδα                10      2-4-11   12-40

14 Ναυπακτιακός Αστ. 6        2-0-15    7-42

(*) ΑΟ Υπάτου και Βύζας Μεγάρων έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

 

Η επόμενη αγωνιστική (18η)

Σάββατο 11 Μαρτίου (15.00)

ΑΟ Τρίκαλα – ΑΟ Υπάτου

Βύζας Μεγάρων – Διγενής Νεοχωρίου

Αστέρας Πετριτή – Ναυπακτιακός

Τηλυκράτης – Παναγρινιακός

Χαλκίδα – Λευκίμμη

Απόλλων Πάργας – Πανελευσινιακός

Ζάκυνθος – Φήκη

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.