• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Ανεπιθύμητος ο Β. Δράμπαλος στον Κρόνο – Ακόμα μοιράζει κάρτες!

March 13, 2023 475

Δεν ήταν η ήττα (0 – 1 από τον ΠΑΟ Σφακιανάκης) που εξόργισε τους ανθρώπους του Κρόνου στον χθεσινό (Κυριακή 12/3) αγώνα στο γήπεδο του Περιβολίου, αλλά η προκλητική διαιτησία και συμπεριφορά των ΔραμπαλοΜιχαλάδων!

Ο διαιτητής Β. Δράμπαλος έγραψε ιστορία, αφού … ακόμα μοιράζει κίτρινες κάρτες στους παίκτες του Κρόνου! Έχουν χάσει τον λογαριασμό! Έντεκα ή δώδεκα κάρτες στον Κρόνο έναντι δυο ή τριών στους φιλοξενούμενους. Και όλα αυτά σε έναν αγώνα, όπου ο Κρόνος έκανε παιχνίδι έχοντας καθολική υπεροχή, ενώ οι παίκτες του ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ που αμύνονταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα λίγο έλειψε να κερδίσουν και εύφημο μνεία και βραβείο «ευ αγωνίζεσθαι» από τον διαιτητή. Αποκορύφωμα της προκλητικής διαιτησίας και συμπεριφοράς του Β. Δράμπαλου η αποβολή από τον αγωνστικό χώρο του προέδρου του Κρόνου Κώστα Καββαδία στο 65΄. Ενός παράγοντα -κόσμημα, όχι μόνο για τον Κρόνο, αλλά και για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Ένας άνθρωπος που ποτέ δεν έχει προκαλέσει και κάνει τα πάντα για την καλύτερη φιλοξενία των ομάδων και των παραγόντων στην έδρα του Κρόνου. Άλλωστε συνολικά για την ομάδα του όλα τα φύλα αγώνα είναι λευκά πλην, φυσικά, αυτό του Β. Δράμπαλου! Συγκεκριμένα στο Φ.Α. αναφέρεται η αποβολή του προέδρου Κώστα Καββαδία για διαμαρτυρία και συγκεκριμένα πως είπε στον διαιτητή: «Εδώ κάτω δε θα ξανάρθεις». Επίσης κόκκινη κάρτα με τη λήξη του αγώνα δέχτηκε και ο ποδοσφαιριστής του Κρόνου Ππαδόπουλος Χ. γιατί είπε στον διαιτητή «είσαι άσχετος …». Η αλήθεια πονάει κύριοι της ΕΠΣΚ και πολύ καλά θα κάνετε τον συγκεκριμένο διαιτητή να μην τον ξαναορίσετε σε αγώνα του Κρόνου. Έλεος πια!

Συνειρμικά στους ανθρώπους του Κρόνου ήρθαν στη μνήμη παλαιότερες σφαγές, όπως εκείνη του 2015 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄(Β΄) ΕΠΣΚ, από τον Λ. Δράμπαλο που με το ζόρι οδήγησε στην ήττα με 2 – 1 από την  ΑΕ Καναλίων επιδιώκοντας να φράξει τον δρόμο του Κρόνου προς την Α1 ΕΠΣΚ, χωρίς να το καταφέρει. Στον Κρόνο δεν ξεχνούν…

Όσο για τον αγώνα ο Κρόνος είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για τη νίκη. Αξιόμαχη η ομάδα του ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ μπόρεσε, χωρίς ευκαιρία, να φτάσει στη νίκη πετυχαίνοντας ένα γκολ  στο 82΄με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τσιάβου.

Ο Κρόνος είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 30΄, αλλά το σουτ του Ίσερη Α. απέκρουσε έξοχα ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Στο 35΄το πλασέ του Σουλάνη δεν κατέληξε στα δίχτυα σε μια φάση διαρκείας. Και στο 38΄την κεφαλιά του Γραικού Τζ. απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Ίσως η καλύτερη ευκαιρία για τον Κρόνο χάθηκε στο 55΄, όταν η κεφαλιά του Γκίτση με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Επίσης στο 65΄ο Γεωργοπάλης από πλάγια αριστερά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Καλή απόκρουση του τερματοφύλακα και σε σουτ του Λέσση. Στον αντίποδα ο Ανδριώτης χρειάστηκε νε επέμβει ουσιαστικά μόνο σε ένα μακρινό σουτ.

 

Διαιτησία: Δράμπαλος – Μιχαλάς – Σταμάτης

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Σουλάνης, Γράντος, Παπαδόπουλος, Λυμπόπουλος, Γκίτσης, Κουλούρης Θ., Γεωργοπάλης, Δαφνής,  Γραικός Τζ., Ίσερης Α. Έπαιξαν και οι: Γραικός,  Λέσσης

ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: (Καμμένος Ν.) Ρίζος, Mαζαράκης, Παλαιοχώρης, Θεοδωρίδης, Γκίνης, Μπουρδουβάλης, Τσουκαλάς, Αυλωνίτης, Τσιάβος, Κρητικός, Τσβέτκοβ Έπαιξε και ο: Σπiτιέρης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search