• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Ήττα για τον Κρόνο μετά από καλή εμφάνιση με τον Θιναλιακό (3 – 1)

March 19, 2023 508

Στο Δημοτικό γήπεδο της Κασσιώπης ο Κρόνος λύγισε από τον ουσιαστικά πρωταθλητή της φετινής περιόδου Θιναλιακό με 3 – 1 αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Σωστά στημένος ο Κρόνος και με καλή τακτική βγαίνοντας επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις δυσκόλεψε τους γηπεδούχους. Προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος σε χέρι  του Τσιριγώτη. Το εκτέλεσε ο Σουλάνης γράφοντας το 0 – 1 στο 30΄. Μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ , αλλά ο Γραικός Τζ. από θέση τετ α τετ πλάσαρε άου στο 35΄Άτυχος ο Ίσερης Α. στο 37 που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ο Θιναλιακός είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε δυο επικίνδυνες φάσεις στην εστία του Ανδριώτη. Πέτυχε την ισοφάριση στο 42΄  με γκολ του Κωστελέτου. Το 1 – 1 ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου.

Στο 59΄οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2 – 1 με τον Μουζακίτη, ενώ είχαν και δυο επικίνδυνες φάσεις στις οποίες έδειξε την κλάση του ο Ανδριώτης.

Καλή ευκαιρία για τον Κρόνο και πάλι με τον Γραικό Τζ. από θέση τετ α τετ, αλλά  νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 81΄ο Γραικός Ι. είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Στο 89΄οι γηπεδούχοι με τον Αρμένη διαμόρφωσαν το 3 – 1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα και τους εξασφαλίζει ουσιαστικά τον τίτλο του πρωταθλητή. 

Πεντάλεπτη διακοπή πραγματοποίησε ο διαιτητής της αναμέτρησης Τόμπρος στο 70΄, λόγω -όπως ανέφερε στο ΦΑ- προσβολών προς το πρόσωπο του από φίλους του Κρόνου δείχνοντας για μια ακόμα φορά πώς αντιμετωπίζει μια ιστορική ομάδα, όπως ο Κρόνος.

Διαιτησία: ΤΟΜΠΡΟΣ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ - ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΣ

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ: (Δένδιας Σ.) Καλούδης, Τσιριγώτης Σπ., Αρμένης, Μουζακίτης, Πάκος, Χατζηδημητρίου, Αγόρας, Ρούι Σίλβα, Φούκης, Κωστελέτος, Γιόνσον Έπαιξαν και οι: Πάσχος, Μπάρκας, Καρδακάρης

 

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης,  Σουλάνης, Γράντος, Παπαδόπουλος, Καλούδης,  Γραικός Ι., Γεωργοπάλης, Δαφνής,  Γραικός Τζ., Ίσερης Α., Καρύδης Έπαιξαν και οι: , Γιαννακόπουλος, Λέσσης.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search