Print this page

Ήττα για τον Κρόνο μετά από καλή εμφάνιση με τον Θιναλιακό (3 – 1)

March 19, 2023 539

Στο Δημοτικό γήπεδο της Κασσιώπης ο Κρόνος λύγισε από τον ουσιαστικά πρωταθλητή της φετινής περιόδου Θιναλιακό με 3 – 1 αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Σωστά στημένος ο Κρόνος και με καλή τακτική βγαίνοντας επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις δυσκόλεψε τους γηπεδούχους. Προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος σε χέρι  του Τσιριγώτη. Το εκτέλεσε ο Σουλάνης γράφοντας το 0 – 1 στο 30΄. Μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ , αλλά ο Γραικός Τζ. από θέση τετ α τετ πλάσαρε άου στο 35΄Άτυχος ο Ίσερης Α. στο 37 που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ο Θιναλιακός είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε δυο επικίνδυνες φάσεις στην εστία του Ανδριώτη. Πέτυχε την ισοφάριση στο 42΄  με γκολ του Κωστελέτου. Το 1 – 1 ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου.

Στο 59΄οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2 – 1 με τον Μουζακίτη, ενώ είχαν και δυο επικίνδυνες φάσεις στις οποίες έδειξε την κλάση του ο Ανδριώτης.

Καλή ευκαιρία για τον Κρόνο και πάλι με τον Γραικό Τζ. από θέση τετ α τετ, αλλά  νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 81΄ο Γραικός Ι. είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Στο 89΄οι γηπεδούχοι με τον Αρμένη διαμόρφωσαν το 3 – 1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα και τους εξασφαλίζει ουσιαστικά τον τίτλο του πρωταθλητή. 

Πεντάλεπτη διακοπή πραγματοποίησε ο διαιτητής της αναμέτρησης Τόμπρος στο 70΄, λόγω -όπως ανέφερε στο ΦΑ- προσβολών προς το πρόσωπο του από φίλους του Κρόνου δείχνοντας για μια ακόμα φορά πώς αντιμετωπίζει μια ιστορική ομάδα, όπως ο Κρόνος.

Διαιτησία: ΤΟΜΠΡΟΣ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ - ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΣ

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ: (Δένδιας Σ.) Καλούδης, Τσιριγώτης Σπ., Αρμένης, Μουζακίτης, Πάκος, Χατζηδημητρίου, Αγόρας, Ρούι Σίλβα, Φούκης, Κωστελέτος, Γιόνσον Έπαιξαν και οι: Πάσχος, Μπάρκας, Καρδακάρης

 

ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης,  Σουλάνης, Γράντος, Παπαδόπουλος, Καλούδης,  Γραικός Ι., Γεωργοπάλης, Δαφνής,  Γραικός Τζ., Ίσερης Α., Καρύδης Έπαιξαν και οι: , Γιαννακόπουλος, Λέσσης.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.