Print this page

Από το ρεπορτάζ της "Φωνής των Αργυραδιτών" (αρ. φ. 156 Μάρτιος - Μάιος 2020): Κρόνος: Επιστροφή σε δύσκολους καιρούς!

June 21, 2020 840

 

Με συγκρατημένη αισιοδοξία στον Κρόνο ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή. Το 2019 ο Κρόνος από το ζενίθ της ιστορίας του με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που του έδινε το εισιτήριο για τη FOOTBALL LEAGUE έφτασε στο ναδίρ, όπου για πρώτη φορά στην 52χρονη ιστορία του δε συμμετείχε σε τοπικό πρωτάθλημα. Τώρα στις δύσκολες συνθήκες της εποχής του κορονοϊού η Διοίκηση με πρόεδρο τον Κώστα Καββαδία προετοιμάζεται για την επάνοδο στην Α΄ΕΠΣΚ.

Ήδη έχει πραγματοποιηθεί η συνάντηση με Αργυραδίτες ποδοσφαιριστές με εμπειρίες και μεγάλη προσφορά προς την ομάδα και είναι πολύ να συμφωνήσουν για τη μεγάλη επιστροφή. Έτσι ο Κρόνος από το 2020 θα έχει αργυραδίτικες βάσεις. Οι άνθρωποι της Διοίκησης είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον Αργυραδίτη ικανό και έμπειρο τεχνικό Άρη Πανδή με αποτέλεσμα η ανανέωση της συνεργασίας να θεωρείται πολύ πιθανή. Ο Γιάννης Καββαδίας του Στέφανου που ολοκληρώνει τις σπουδές τους στην Ηγουμενίτσα ως προπονητής για το δίπλωμα UEFA C αναμένεται να έχει θέση στο προπονητικό team.

Παράλληλα οι Ακαδημίες του Κρόνου είναι η μεγάλη ελπίδα για να μπορέσει να φτάσει σταδιακά σε υψηλά επίπεδα. Στον Κρόνο υπάρχουν οι βάσεις, ώστε να μπορέσει μελλοντικά, όχι μόνο να επανέλθει στην Α1, αλλά να ξαναγίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου.  Προς το παρόν η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων για να μπορέσει να σταθεί όρθια. Είναι σημαντικό ότι η Διοίκηση του Κώστα Καββαδία έχει πλαισιωθεί από ανθρώπους με διάθεση για προσφορά. Συγκεκριμένα συμμετέχουν: Καββαδίας Γιάννης Στέφανου, Καββαδίας Γιώργος Ανέστη, Καββαδίας Σπύρος (Τάκη Κοσμά), Καββαδίας Σπύρος Χαράλαμπου, Κουλούρης Σπύρος Διονυσίου, Λιούμπας Σπύρος Νικολάου, Πολίτης μιχάλης

Έχει ανάγκη τη βοήθεια όλων μας! - Λίγα από πολλούς!

Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης Κρόνος, όπως και οι περισσότερες ομάδες αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Πώς μπορούν να ξεπεραστούν; Η απάντηση προκύπτει από την ίδια την ιστορία και το παρελθόν της ομάδας. Όταν σε πολύ πιο δύσκολες εποχές ακόμα και στη δεκαετία του 1970 η ομάδα στεκόταν ψηλά. Πώς; Από τη συνδρομή των πολλών. Οι πολλοί ενωμένοι μπορούν να κάνουν πολλά! Ο Κρόνος έχει εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές, όχι μόνο στο χωριό και την Κέρκυρα, αλλά σε όλο τον κόσμο. Αν απευθυνθεί σε αυτόν τον κόσμο μπορεί να ελπίζει σε οικονομική και ηθική στήριξη. Μαζεύοντας λίγα από πολλούς μπορεί η ομάδα να σταθεί στα πόδια της οικονομικά.

Ένα μοντέλο πιο συμμετοχικό μπορεί να είναι πιο δύσκολο, αλλά είναι η μόνη λύση. Και βεβαίως αγωνιστικά η στήριξη της ομάδας σε έναν κορμό Αργυραδιτών και στις Ακαδημίες είναι εγγύηση για το παρόν και κυρίως για το μέλλον της ομάδας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.