• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Αυλαία με 5άρα για τον Κρόνο και … τραπεζώματα!

April 26, 2023 586

 

Η αυλαία του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΚ έπεσε την Κυριακή 23/4 με τον Κρόνο να πετυχαίνει μια εμφατική νίκη με 5 – 2 επί του ΠΑΟ Κορακιάνας στο γήπεδο Παλαιοκαστριτών. Κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια γενικά επιτυχημένη χρονιά. Ο Κρόνος όχι μόνο πέτυχε τον στόχο της άνετης παραμονής, αλλά τερμάτισε και στην 6η θέση συγκεντρώνοντας 38 βαθμούς με απολογισμό 11 νίκες 5 ισοπαλίες 10 ήττες και τέρματα 36 – 34. Βεβαίως και για την ιστορία του Κρόνου δεν πρόκειται για κάποιο μεγάλο επίτευγμα. Ωστόσο για τις συνθήκες των τελευταίων χρόνων με δυο χρόνια αποχή ο απολογισμός είναι θετικός. Πέρυσι ο Κρόνος κατάκτησε το πρωτάθλημα της Α΄(Β΄ΕΠΣΚ) και φέτος είχε μια πολύ καλή παρουσία με 2 – 3 αρνητικά αποτελέσματα. Αξίζουν συγχαρητήρια η Διοίκηση του Κώστα Καββαδία, ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι για την καλή παρουσία τους.

Στο αγώνα της Κυριακή ο Κρόνος ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 0 -2 στο πρώτο εικοσάλεπτο. Ο Γραικός Τζ. στο 10΄αξιοποίησε την πάσα του Σουλάνη και με σουτ στο γάμα της εστίας του Καλούδη έγραψε το 0 – 1. Ο Γεωργοπάλης στο 20΄δέχτηκε την μπαλιά του Γραικού Τα. Και μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0 – 2. Στο 34΄σωτήρια επέμβαση του Ανδριώτη σε σουτ του Πάγκαλη.

Ο Πάγκαλης με σουτ από τα 40 μέτρα στο 50΄μειώσε σε 1 – 2  και Μποζίκης με κεφαλιά στο 60΄το 2 – 2. Με τον Γράντο στο 64΄ που διαμόρφωσε το 2 – 3 ο Κρόνος ξαναπήρε προβάδισμα. Και στη συνέχεια ο Σουλάνης με δυο γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 5. Στο 70΄με πλασέ μέσα από την περιοχή το 2 – 4 και στο 76΄με σουτ μέσα από την περιοχή.

Διαιτησία: Τόμπρος, Σατκλίφ, Γκιόκας

ΠΑΟ Κορακιάνας (Καλούδης Π.) Καλούδης, Σκούρας Σ., Μποζίκης, Ανυφαντής, Γουλιαρμής, Πάγκαλης, Κουτσούπης, Γκίκας, Γκερέκος, Κοιλιάρας, Ρέτσης. Έπαιξαν και οι: Ιμέρης, Κονισπολιάτης

Κρόνος Αργυράδων (Νικομάνης Σπ.) Ανδριώτης, Χατζής, Ίσερης Ν., Δαφνής, Λυμπόπουλος, Παπαδόπουλος, Γράντος, Σουλάνης, Γραικός Τζ., Γραικός Ι., Γεωργοπάλης. Έπαιξε και ο Καββαδίας Αρ.

Και …τραπέζι!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σε πολύ ωραίο και ζεστό κλίμα παίκτες προπονητές και μέλη της Διοίκησης  απόλαυσαν σήμερα Τετάρτη 26/4 το βράδυ ένα πλούσιο και εξαιρετικό δείπνο στην Ταβέρνα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Κρόνου Γρηγόρη Στρατηγού, ενώ συζήτησαν ποδοσφαιρικά θέματα και όχι μόνο. Ήταν μια ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί με τη λήξη της σεζόν. Απών ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Κώστας Καββαδίας που είχε προγραμματίσει εκδρομή στον Βόλο για να απολαύσει την άλλη  μεγάλη του αγάπη τον Παναθηναϊκό!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search