• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Ομόφωνη έγκριση για κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο Πετριτή

May 02, 2023 346

Ομόφωνα ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, στη συνεδρίαση που έλαβε χώρα στη Ζάκυνθο, το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, η έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων / Π.Ε. Κέρκυρας, του Δήμου Νότιας Κέρκυρας και του Α.Ο. Αστέρας Πετριτή για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή κερκίδας στο στάδιο Πετριτή».

Σύμφωνα με την Προγραμματική Σύμβαση, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων / Π.Ε. Κέρκυρας αναλαμβάνει τη μελέτη και εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών για την κατασκευή κερκίδας στο στάδιο Πετριτή.

Η σχετική μελέτη θα εκπονηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών έργων της Π.Ε. Κέρκυρας και το εν λόγω έργο θα εκτελεστεί σύμφωνα με το Ν. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας θα αναλάβει τη συντήρηση του έργου μετά την ολοκλήρωση του, ενώ ο Α.Ο. Αστέρας Πετριτή θ’ αναλάβει να συνδράμει τον Δήμο στη συντήρηση του έργου μετά την ολοκλήρωσή του, με την παρακολούθηση της καλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων.

Φορέας κατασκευής του έργου είναι η Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας (Δ/νση Τεχνικών Έργων), Διευθύνουσα Υπηρεσία ή Επιβλέπουσα Υπηρεσία είναι το Τμήμα Κτιριακών και Υδραυλικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Κέρκυρας, στελεχωμένη με το απαιτούμενο επιστημονικό και λοιπό προσωπικό με το οποίο θα συμπράξει και ο φορέας εκτέλεσης του έργου όπου απαιτείται και «Προϊσταμένη Αρχή» ή «Εποπτεύουσα Αρχή» είναι η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κέρκυρας και κατά περίπτωση σύμφωνα με το Π. 7/2013 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Η προεκτιμώμενη δαπάνη για την υλοποίηση του έργου είναι 110.000 € και θα καλυφθεί από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων / Π.Ε. Κέρκυρας από πιστώσεις Κ.Α.Π. και τον Κ.Α.Ε «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΤΡΙΤΗ», της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Π.Ε. Κέρκυρας).

Η διάρκεια της παρούσας σύμβασης αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της και λήγει με την παραλαβή του έργου και την παράδοσή του σε πλήρη λειτουργία από τον Φορέα Υλοποίησης στον Κύριο του έργου, με τη διάρκεια υλοποίησης και την υποχρεωτική συντήρηση του έργου να ορίζεται σε 18 μήνες.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search