• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Οι Αργυράδες και ο Κρόνος έχουν ανάγκη από αθλητικό κέντρο ΤΩΡΑ! – Συνάντηση της Διοίκησης του Κρόνου με τον Δήμαρχο

June 24, 2020 797

 Οι Αργυράδες και ο Κρόνος έχουν ανάγκη από αθλητικό κέντρο ΤΩΡΑ! – Συνάντηση της Διοίκησης του Κρόνου με τον Δήμαρχο

 

Βαστάει χρόνια η … κολόνια της κοροϊδίας του Κρόνου και των Αργυράδων για το γήπεδο. Από το 2003, από τότε που καταργήθηκε η ιστορική έδρα του Κρόνου και άλλων ομάδων της ευρύτερης περιοχής.

Η νέα Διοίκηση του Κώστα Καββαδία έχει βάλει ως στόχο να αποκτήσει η ομάδα δικό της γήπεδο και αυτό είναι βασική προϋπόθεση για το παρόν και το μέλλον της. Ήδη χθες έγινε μια συνάντηση με τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας Κ. Λέσση. Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος μέχρι τώρα έχει δείξει ένα ενδιαφέρον και έχει κάνει κινήσεις για το γήπεδο Αργυράδων, χωρίς να τις έχει δημοσιοποιήσει. Παράλληλα και ο βουλευτής Στ. Γκίκας στην προεκλογική του ομιλία στις Αργυράδες και πριν από λίγο καιρό στη συνάντησή του με τον Σύλλογος των εν Αττική Αργυραδιτών είχε δεσμευτεί ότι θα συμβάλει ώστε οι Αργυράδες να αποκτήσουν αθλητικό κέντρο. Τώρα αν αυτό το ενδιαφέρον είναι φιλολογικό ή πραγματικό θα φανεί στην πράξη στο επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά της η Διοίκηση και ο πρόεδρος Κώστας         Καββαδίας  δείχνουν διάθεση και θα κάνουν κινήσεις και το επόμενο διάστημα για να υπάρξει λύση για το σοβαρό αυτό πρόβλημα. Αυτονόητο είναι ότι χρειάζεται η συνεργασία και η στήριξη από όλους του τοπικούς φορείς.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Κρόνου για τη συν΄/αντηση με τον Δήμαρχο:

«Ο Πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του ΑΠΣ Κρόνος Αργυράδων πραγματοποίησαν στις 23/6/2020 συνάντηση με τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας, με σκοπό την ενημέρωση του Δημάρχου για διαχρονικά προβλήματα αναφορικά με την υλοποίηση έργων αθλητικής υποδομής στους Αργυράδες και την επίπτωση τους στην ομάδα μας. Στο πλαίσιο αυτό έγινε εμφανής η πρόθεση από πλευράς Δήμου για την εξέταση της συνέχισης της διεκδίκησης του χώρου της Ανάληψης αφού εξεταστεί εκ’ νέου το ακριβές ιδιοκτησιακό πλαίσιο και οι ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσουν.
Επίσης και με δεδομένη την έλλειψη αθλητικής εγκατάστασης για τις ακαδημίες της ομάδας ζητήθηκε η εξέταση παραχώρησης χρήσης του γηπέδου 5χ5 για την ακαδημία του Κρόνου.

Για τα παραπάνω υπήρξε η δέσμευση της άμεσης εξέτασης από την πλευρά του και η εκ’ νεου συνάντηση εντός λίγων ημερών. Το παρόν στην συνάντηση και την από κοινού πρόθεση και βοήθεια τους έδωσαν, ο Πρόεδρος του Δ/Σ του Δημοτικού Συμβουλίου, o Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, ο επικεφαλής ποιότητας ζωής του Δήμου, καθώς και μέλος του Δ/Σ της τοπικής κοινότητας Αργυράδων».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search