Print this page

Σε τροχιά ανόδου ο Θιναλιακός παρά την ήττα εκτός από τη Θύελλα

May 24, 2023 753

 

Την πρώτη ήττα γνώρισε σήμερα ο Θιναλιακός στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ειδικού πρωταθλήματος των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Ηττήθηκε στον Κατσικά Ιωαννίνων από την τοπική Θύελλα με 2 - 0. Ωστόσο βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Η Θύελλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportsioannina.gr που αναδημοσιεύουμε  ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ διαχειρίστηκε το ματς και όταν έμεινε με δέκα παίκτες και μάλιστα πέτυχε και δεύτερο γκολ! Η Θύελλα ξεκίνησε επιθετικά και απείλησε στο 3΄ με τον Γούλα να επιχειρεί το απ΄ ευθείας κόρνερ αλλά ο Καλούδης έδιωξε. Στο 10΄ μπαλιά στον Γιονέον , εκείνος δεν έκανε σωστά το κοντρόλ και μπλόκαρε ο Διαμάντης, ενώ στο 12΄ μακρινό σουτ του Κακαράντζα η μπάλα κατέληξε άουτ! Στο 20΄ άλλη μια καλή ευκαιρία για την Θύελλα όταν ο Σκανδάλης έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε πάνω στα σώματα και στην επαναφορά ο Κακαράντζας έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αρμένης έκανε την σέντρα, ο Αγόρας το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει άουτ! Στο 37΄ ήρθε το γκολ όταν ο Γούλας έκανε την παράλληλη ο Θανάσης πρόλαβε, πριν φτάσει στην μπάλα ο Καλούδης και με πλασέ έκανε το 1-0. Οι Κερκυραίοι απείλησαν στο 41΄ με μακρινό σουτ του Κωστελέτου, ενώ η Θύελλα είχε δυο καλά σουτ του Θανάση και του Κωσταμένα που μπλόκαρε ο Καλούδης!
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή χωρίς ωστόσο να φτάνουν σε ευκαιρία στα πρώτα λεπτά. Έτσι στο 62΄ ο Κωσταμένας με κόρνερ δεν μπόρεσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, ενώ στο 63΄ κόρνερ του Περέιρα κεφαλιά του Πολύζου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 69΄ η Θύελλα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σκανδάλη με 2η κίτρινη κάρτα για θέατρο μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες! Ο Θιναλίακος στο 74΄ ο Χατζηδημητριου σούταρε με τον Νικολάου να διώχνει σε κόρνερ ενώ με την εκτέλεση έγινε φάση διαρκείας με τον Μπάρκα να σουτάρει την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει σε κόρνερ, ενώ στο 75΄ ο Κωσταλέτος εκτέλεσε κόρνερ ο Αρμένης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ! Στο 78΄ ήρθε το δεύτερο γκολ όταν στην αντεπίθεση ο Κωσταμένας πάσαρε στον Κακαράντζα και εκείνος με πλασέ νίκησε τον Καλούδη για το 2-0! Στο 87΄ ο Περέιρα με γυριστό σουτ δεν νίκησε τον Διαμάντη, ενώ στο 88΄ ο Νικολαόυ λίγο έλειψε να βάλει αυτογκολ όταν έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω έδιωξε ο Διαμάντης. Στο 90+2 ο Μελιγγιώτης πάσαρε στον Δημητρακάκη εκείνος έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ και την Θύελλα να φεύγει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο!

Διαιτησία: Αντωνίου (Δίχρης, Στεργιακούλης) Σ.Δ. Λάρισας

Θύελλα Κατσικάς: Διαμάντης, Πετρίδης, Μελιγγιωτης, Νικολαόυ, Πάνος (73΄ Κολιούσης), Πολυχρόνης, Σκανδάλης , (80΄ Κακαράντζας), Θανάσης (57΄ Τσουμανης), Κωσταμένας (80΄ Κατσίφας), Γούλας (80΄ Δημητρακάκης)

Θιναλιακός: Καλούδης, Τσιριγωτης (55΄ Πάσχος), Πολύζος, Μουζακίτης, Χατζηδημητρίου, Αγόρας (46΄ Μπάρκας), Κωστελέτος, Περέιρα, Αρμένης, Στέρεβ, Γιονεον (46΄ Φούκης)

Τα αποτελέσματα 24-05-2023: 

 Θύελλα Κατσικάς 2 – 0 Α.Σ. Θιναλιακος

Αναγέννηση Άρτας 1 – 0 Θρίαμβος Λούρου

Αστραπή Μεσοποταμίας 0 – 1 Α.Ε. Μεσολογγίου

Βαθμολογία: 

  1. Αναγέννηση Άρτας 2-6
  2. Θύελλα Κατσικάς 3-5
  3. Α.Σ. Θιναλιακος 3-4
  4. Α.Ε. Μεσολογγίου 3-4
  5. Άρης Φιλιατών 2-2
  6. Θρίαμβος Λούρου 3-2
  7. Αστραπή Μεσοποταμίας 2-0

Επόμενη αγωνιστική 28-05-2023:

  • 17:00 Α.Ε. Μεσολογγίου v Θρίαμβος Λούρου
  • 17:00 Άρης Φιλιατών v Αστραπή Μεσοποταμίας
  • 17:00 Θύελλα Κατσικάς v Αναγέννηση Άρτας
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.