Print this page

Ο Αργυραδίτης Άρης Πανδής στον Πάγκο του Κρόνου!

June 26, 2020 1387

 

Ιδανική λύση για τον Κρόνο η συνεργασία με τον ικανότατο προπονητή Άρη Πανδή. Ο Αργυραδίτης προπονητής δέχτηκε την πρόταση της συνεργασίας της Διοίκησης και του προέδρου Κώστα Καββαδία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας που επιστρέφει στην Α΄ ΕΠΣΚ με φιλοδοξίες που ανταποκρίνονται στη λαμπρή ιστορία της ομάδας. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια ο Άρης Πανδής είναι ο προπονητής των Ακαδημιών του Κρόνου θέτοντας τις βάσεις για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

 

Ο Άρης ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής της παιδικής ομάδας του Κρόνου τη δεκαετία του 1980 που ήταν και η πρώτη πρωταθλήτρια, όταν για πρώτη φορά διοργανώθηκε πρωτάθλημα παιδικών ομάδων από την ΕΠΣΚ. Έχει δουλέψει με επιτυχία σε Ακαδημίες πολλών ομάδων. Ξεχωρίζει η συνεργασία και η παραγωγική του δουλειά και προσφορά στον ΑΟ Κέρκυρα που προσελήφθη την περίοδο 2011- 12. Για χρόνια στον πάγκο του Αστέρα Μωραϊτίκων, ενώ είχε και συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής από το Κρόνο την περίοδο 2019 – 20!

Με πάθος και αγάπη για τον αθλητισμό και τον τόπο από τα φοιτητικά του χρόνια είχε ιδρύσει τον Αθλητικό Σύλλογο Νότιας Κέρκυρας "Τηλέμαχος Καββαδίας" και προσπάθησε να αναπτύξει και αθλητικό τμήμα. Η προσφορά του μεγάλη και είναι βέβαιο ότι μπορεί και προσφέρει ακόμα περισσότερα στην ομάδα του χωριού του και της καρδιάς του!

Η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη των καθηκόντων του Άρη Πανδή ως προπονητής του Κρόνου μας στην επανεκκίνηση της ομάδας μας. Ύστερα από την επιτυχημένη του θητεία στις ακαδημίες μας στις οποίες θα συνεχίσει να ηγείται αναλαμβάνει και το βαρύ φορτίο στην νέα αυτή σελίδα της ιστορίας της ομάδας μας.
Προπονητής λοιπόν Κρόνου Αργυράδων στο νέο ξεκίνημα μας ο κ. Πανδής. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.