• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ: Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει την απάντηση που της αξίζει!

July 10, 2020 4439

 

Η ανακοίνωση της Τ.Ε ΚΚΕ:

Η Τ.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ καλεί τον κερκυραϊκό λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που διοργανώνουν τα εργατικά σωματεία το Σάββατο, 11 Ιουλίου, στις 11 π.μ. στην πόρτα Ριάλα. και στις 5:00 μ.μ. στην Ελαιουργία στις Σινιές με αφορμή την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην Κέρκυρα. 

Η περίοδος που επιλέχθηκε οπωσδήποτε δεν είναι τυχαία. Ο πρωθυπουργός έρχεται στην Κέρκυρα συνοδεία υπουργών για να δώσει, και με αυτόν τον τρόπο, τη στήριξη του στους επιχειρηματικούς ομίλους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού. Παράλληλα, η κυβέρνηση συνεχίζει την προσπάθεια καθησυχασμού των κατοίκων των τουριστικών περιοχών και των εργαζομένων σε τουρισμό, επισιτισμό, μεταφορές περί «ασφαλούς» ανοίγματος του τουρισμού. Όλα αυτά μάλιστα τη στιγμή που τα «εισαγόμενα» κρούσματα αυξάνονται και μεγαλώνει η διασπορά του ιού, ενώ τα υγειονομικά πρωτόκολλα γίνονται λάστιχο σύμφωνα με τους όρους που επιβάλλουν οι μεγαλοξενοδόχοι, οι μεταφορικές εταιρείες και οι tour operators. Η κατάσταση δε στη δημόσια υγεία εξακολουθεί να είναι εκρηκτική με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές, με περιορισμένες προσλήψεις και με ημερομηνία λήξης, αντί για κάλυψη των 30.000 κενών θέσεων μόνιμων γιατρών και νοσηλευτών, με απολύσεις εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, που δεν σταμάτησαν ούτε μέσα στη πανδημία.

 

Στο επίκεντρο της επίσκεψης Μητσοτάκη βρίσκεται η ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης του Ερημίτη. Η κυβέρνηση της ΝΔ, πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, βιάζεται να αρχίσουν οι μπίζνες στον Ερημίτη προβάλλοντας ότι από τις επενδύσεις μπορούν τάζα να βγουν κερδισμένοι, μαζί με τους επιχειρηματικούς ομίλους, και οι εργαζόμενοι.

 

Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει την απάντηση που της αξίζει. Ο λαός της Κέρκυρας να ακυρώσει στην πράξη το επαίσχυντο νομοσχέδιο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων που ψηφίστηκε χτες και να πλημμυρίσει τους δρόμους βάζοντας μπροστά τα αιτήματα των ταξικών συνδικάτων για να μην φορτωθεί ξανά η κρίση στις πλάτες του λαού.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search