• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Η μεγάλη επιστροφή Ά. Ασπιώτη και Δ. Καταβάτη στον Κρόνο!

July 15, 2020 927

 

Δίδυμο - φωτιά επιστρέφει σπίτι του! Ο Α. σπιώτηςκαινο Δ. Καταβάτης επιστρέφουν Αργυράδες για να ενισχύσουν τον Κρόνο στον οποί γεννήθηκαν και ανδρώθηκαν. Ένα δίδυμο που θα προσφέρει πολλά στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους τους. Στον Κρόνο αναμένονται και άλλες μεταγραφές και πολλές σημαντικές ειδήσεις τις επόμενε μέρες 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Ο  Άγγελος Ασπιώτης "Κόνκολος" ξεκίνησε τη καριέρα του από το Κρόνο Αργυράδων. Τη σεζόν 2016-17 φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Μωραιτίκων ,με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. και πέτυχε πολλά γκολ.  Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε ξανά στον Κρόνο , όπου έκανε μια εξαιρετική σεζόν , σκοράροντας στα περισσότερα ντέρμπι και πετυχαίνοντας πολύτιμα γκολ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.  Τη περσινή σεζόν ενίσχυσε τον Αστέρα Πετριτή , όμως υπέστη ρήξη χιαστού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Στη συνέχεια επέστρεψε στον Αστέρα Μωραιτίκων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

 

Ο Διονύσης Καταβάτης  ( γεννηθείς 7/8/1996) ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Κρόνο Αργυράδων και στην συνέχεια λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων μετακόμισε στην Πάτρα, όπου και εντάχθηκε στον Φαραϊκό.  Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στην Ηλεία με τα χρώματα της Δόξας Ν. Μανολάδας και στη συνέχεια στη Νίκη Προαστείου. την περίοδο 2017- 18 στον Πανηλειακό και επέστρεψε την επόμενη χρονιά στη Νίκη Προαστείου. Ικανότατος επιθετικός  με πλούσια προσόντα και εξαιρετική παρουσία και στη Γ΄ Εθνική.

Η ανακοίνωση

Η διοίκηση του Κρόνου Αργυράδων είναι στην ευχάριστη θέση για ακόμη μια φορά να ανακοινώσει την επιστροφή δύο αξιόλογων παιχτών του με ικανότητα και εμπειρία , δύο παιδιά γεννημένα στο χωριό μας και ανδρωμένα στο Κρόνο μας.
Ο Καταβάτης Διονύσης (Τζήλιος) και ο Ασπιώτης Άγγελος (Κόνκολος) θα πλαισιώσουν το δυναμικό της ομάδας του Κρόνου και τους ευχόμαστε τα καλύτερα..
Σας καλοσωρίζουμε στο ΣΠΊΤΙ ΣΑΣ..

 

(ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ......)

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search