• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Το ... τερμάτισε ο Μητσοτάκης για τον Ερημίτη: Κάποια στιγμή θα καεί... ! (Video)

July 16, 2020 4870

 

Το ... τερμάτισε ο Κ. Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να πείσει για την "επένδυση" τσιμεντοποίησης του Ερημίτη. Mε το αιτιολογικό ότι η καταπράσινη περιοχή του Ερημίτη στην Κέρκυρα «κάποια στιγμή θα καεί»(!)  υπερασπίστηκε ο πρωθυπουργός την απόφαση της κυβέρνησης να δώσει το «πράσινο φως» στην επένδυση για κατασκευή πολυτελούς θέρετρου στο σημείο.

Το τερμάτισε τρόπος του λέγειν, γιατί οι εκάστοτε κυβερνώντες έχουν αποδείξει ότι υπερασπιζόμενοι το κέρδος των ολίγων θυσιάζουν ακόμα και το φυσικό περιβάλλον. Για τους υποστηρικτές της αγοράς, με άλλα λόγια του καπιταλιστικού συστήματος  ο νόμος του κέρδους είναι πάνω από όλα με αποτέλεσμα να θεωρούν ότι τα πάντα είναι εμπορεύματα που πωλούνται και αγοράζονται. Για αυτό και δεν υπολογίζουν τις αντιδράσεις της πλειονότητας του λαού. Μόνο που η ιστορία δείχνει ότι η μαζική και ενωτική πάλη μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά τους.  Σε βίντεο του enimerosi.com ο Κ. Μητσοτάκης ακούγεται να λέει, υπερασπιζόμενος την απόφαση για να προχωρήσει το Kassiopi Project, ότι ο Ερημίτης «κάποια στιγμή θα καεί και θα αρχίσει πάλι...», για να συμπληρώσει κάποιος από τους παριστάμενος «και θα μείνει μόνο ο ανεμόμυλος».

Ο Μητσοτάκης υπερασπίζεται την «επένδυση» του Ερημίτη με επιχείρημα πως «κάποια στιγμή θα καεί»

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός ακούγεται να λέει ότι «νομίζω ότι κάναμε το σωστό. Είμαι σίγουρος ότι κάναμε το σωστό».

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search