• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Πολύ λάδι και τηγανίτα ...κλωνί! - Η επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στην Κέρκυρα

July 17, 2020 580

 

 

Σε ... πασαρέλα κυβερνητικών παραγόντων έχει μετατραπεί η Κέρκυρα. Μετά τον πρωθυπουργό και τους πέντε υπουργούς με την κουστωδία και τους αυλικούς η σειρά του ... αόρατου Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Πουλάνε χάντρες για καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Δεν είναι μόνο η αβάντα στην καταστροφική "επένδυση" της NCA Capital για τον Ερημίτη, όσο και ο κυνισμός του Κ. Μητσοτάκη που δήλωσε ότι κάποτε θα ... καιγόταν ο Ερμίτης, άρα έκανε το σωστό. Μα δουλεύουν ψιλό γαζί. Απόδειξη ότι η ενίσχυση του Νοσοκομείου Κέρκυρας σημαίνει καμία νέα θέση γιατρού!

Κάπως έτσι και το μνημόνιο Συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που αναμένεται να συνυπογράψουν τις επόμενες ημέρες η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης για την αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων και την δημιουργία νέων  στα Ιόνια Νησιά, αρχής γενομένης από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας (ΕΑΚΚ).

Λίγο ενδιαφέρον για τη βιτρίνα του κέντρου και σιγά μην ενδιαφερθούν και για τους χωριάτες της περιφέρειας. Μήπως και ξέρουν που πέφτουν οι Αργυράδες για παράδειγμα, ένα από τα κεφαλοχώρια του νησιού που έχουν απόλυτη ανάγκη από γήπεδο; Μήπως και ξέρουν πως ετσιθελικά οι πριν από αυτούς κατάργησαν ένα γήπεδο, υποσχέθηκαν πολλά και  18 χρόνια συνεχίζουν το σίριαλ της κοροιδίας; Μήπως ξέρουν την άθλια κατάσταση και τις ελλείψεις των αθλητικών υποδομών συνολικά της υπαίθρου;

Η υπογραφή του μνημονίου μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Γενικής Γραμματείας  Αθλητισμού θα αφορά στη χρηματοδότηση των απαιτούμενων μελετών από πλευράς Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ώστε οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας να προχωρήσουν στη εκπόνησή τους,και θα περιλαμβάνει ένα εμβληματικό έργο αθλητισμού από κάθε νησί, σύμφωνα με τις προτεραιότητες που θα θέσει η Περιφερειακή Αρχή.

 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού χαρακτήρισε το ΕΑΚΚ ως «ναυαρχίδα» των αθλητικών κέντρων της περιφέρειας και δεσμεύτηκε για την αναμόρφωσή του - Τόνισε ότι για πρώτη φορά μετά το 2004 θα δοθούν χρήματα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Ο Λ.  Αυγενάκης μιλώντας στο Επιμελητήριο Κέρκυρας, στην εκδήλωση, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων του νησιού, τόνισε ότι απόφαση της πολιτείας είναι να μοιραστεί το ποσό των 12.000.000 € στα περίπου 5.000 σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο. Αν κάνετα λογαριασμό όλα αυτά μεταφράζονται σε ...ψίχουλα. Άλλωστε μιλάμε για υποταγή στις μεγάλες ΠΑΕ. Αυτή είναι η πολιτική τους. Και αυτή η πολιτιοκή υπονομεύει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search