• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Ουκ ολίγες οι τιμωρίες σε ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα...

July 21, 2020 158

 

Οι αποφάσεις για την Κέρκυρα λήφθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Συγκεκριμένα οι αποφάσεις για τους Φαίακες είναι οι εξής:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

- Ενεργοποίησε σε βάρος της καθ’ ης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή- Αναστάσιου Βενέτη του Δημητρίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 12/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α' Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 37/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

- Ενεργοποίησε σε βάρος της καθ’ ης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή- Γεράσιμου Βουκελάτου του Θεοδώρου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 136/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α' Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 38/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

- Επέβαλε στην καθ’ ης ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία “ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή - Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου του Λάμπρου, του συνολικού ποσού των τριάντα οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων δέκα τεσσάρων Ευρώ και τριάντα έξη λεπτών (38.514,36) Ευρώ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 167/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α' Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

- Επέβαλε σε βάρος της καθ’ ης ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή - Jonatan Jesus Bauman του Juan, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 137/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α' Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 35/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας».

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« August 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search