• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Καταγγελία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου: Ο δήμος της Ν. Κέρκυρας δε ζητά την εγκεκριμένη χρηματοδότηση του γηπέδου!

July 24, 2020 645
 
 
Οξύτατη ανακοίνωση - καταγγελία εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου για το θέμα της χρηματοδότησης του έργου βελτίωσης του γηπέδου και τον κίνδυνο ματαίωσής του.. Μεταξύ άλλων αναφέρεται: "Ο δήμος της Ν. Κέρκυρας ζητά άλλα χρήματα για άλλα έργα στο δήμο και δε ζητά την εγκεκριμένη χρηματοδότηση του γηπέδουΚαθυστερούν επίτηδες, ώστε να περάσει ο χρόνος και να χρησιμοποιηθούν από το δήμο τα χρήματα για κάπου αλλού.
Δήμαρχε, δε νοιάζεσαι και δε σέβεσαι το χωριό μου!"
 
ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 
ΕΙΔΗΣΗ:
"Σε επίσκε
ψη μελών του αθλητικού συλλόγου ΚΕΡΑΥΝΟΣ στο δήμο της κεντρικής Κέρκυρας η κα Υδραίου, δήλωσε ότι μετά παρέλευση 10 μηνών δεν έχει υπάρξει ακόμα ΑΙΤΗΜΑ από το δήμο της Νότιας Κέρκυρας, ώστε το θέμα της χρηματοδότησης του γηπέδου του Αγίου Νικολάου να περάσει στα χέρια της Νότιας Κέρκυρας".
Έμαθα από παιδί να σέβομαι τις απόψεις των άλλων είτε είναι άτομα μεμονωμένα είτε είναι συλλογικότητες. Δε θέλω λοιπόν να ανακατεύομαι στα θέματα του αθλητικού συλλόγου Αγίου Νικολάου. Μπορώ να πω μόνο τη γνώμη μου, μπορώ να συμβουλεύσω. Η πρωτοβουλία όμως είναι του ΔΣ της ομάδας και όποτε κρίνει αυτό, μπορώ να βρεθώ με μια ντουντούκα, με ένα πανό όπου το καλέσουν οι συνθήκες.
 
ΔΗΛΩΝΩ όμως δημοσίως και ευθαρσώς ότι ως κοινοτικός σύμβουλος αλλά και ως πρόεδρος μαζί με το ΔΣ του Πολιτιστικού συλλόγου συμπαρίσταμαι, συνταυτίζομαι και συμπορεύομαι με την ομάδα ΚΕΡΑΥΝΟΣ στο αίτημα τους να χρηματοδοτηθεί έγκαιρα και να κατασκευαστεί το γήπεδο του χωριού.
 
Θλίβομαι με πόνο ψυχής που το θέμα του γηπέδου του χωριού μου αφέθηκε σε χέρια αδιάφορων και ανίκανων ανθρώπων του δήμου και κυβερνητικών παραγόντων, που ξεγέλασαν τους συγχωριανούς μου για υφαρπαγή των ψήφων τους και μετά τους ξέχασαν. Πονάω γιατί οι χωριανοί μου δεν κατάλαβαν ότι τους κοροϊδεύουν τόσο το κόμμα της ΝΔ, όσοι και οι παράγοντες της κοινότητας και του δήμου που πρόσκεινται σε αυτήν.
Δεν κατάλαβαν ότι αυτοί "οι λεβέντες" νοιάζονται μόνο για την κουτάλα και ότι αποσκοπούν με άρρωστο τρόπο να τους χειραγωγήσουν, ώστε να τους υπολογίζουν ως μετρημένα κουκιά, διάβαζε ψήφους στην τσέπη τους.
Αχ! πατρίδα μου γιατί τους ανέχεσαι;
Αλίμονο! 10 ολόκληροι μήνες, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε ούτε υπουργείο, ούτε δήμος Νότιας Κέρκυρας. Τα χρήματα του γηπέδου είναι στο υπουργείο Εσωτερικών και δεν έχει υπάρξει διαδικασία υποβολής αιτήματος από το δήμο Νότιας Κέρκυρας, αλλά και συνεργασία του με την Κα Υδραίου, ώστε τα χρήματα να του δοθούν για να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του γηπέδου.
 
Ο δήμος της Ν. Κέρκυρας ζητά άλλα χρήματα για άλλα έργα στο δήμο και δε ζητά την εγκεκριμένη χρηματοδότηση του γηπέδου. Καθυστερούν επίτηδες, ώστε να περάσει ο χρόνος και να χρησιμοποιηθούν από το δήμο τα χρήματα για κάπου αλλού.
Δήμαρχε, δε νοιάζεσαι και δε σέβεσαι το χωριό μου!
Πού είναι, πατρίδα, η εφαρμογή των αρχών της ισοτιμίας και ισοπολιτείας;
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search