• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Δυο όμιλοι για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ

August 11, 2020 553

 

Τη Δευτέρα 10-8 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΠ στο Φαληράκι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ΕΠΣΚ για το πρωτάθλημα της Α1.  Μόνο οκτώ ομα΄δες έδωσαν το παρόν. Θιναλιακός,  Αστέρας Πετριτή, Νέος 2017, Αχιλλέας Νυμφών, ΑΟ Παξών, Αστέρας Λιαπάδων, Αναγέννηση Περιβολίου και ΑΕ Καναλίων.

Επί της ουσίας αποφασίστηκε το επόμενο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ να διεξαχθεί  σε δύο ομίλους των οκτώ ομάδων, που θα αγωνιστούν σε δύο γύρους (14 αγωνιστικές) και εν συνεχεία, θα ακολουθήσει ένας τρίτος γύρος (των εφτά αγωνιστικών).

Σε αυτόν, οι τέσσερις πρώτοι του κάθε ομίλου θα αγωνιστούν  για τον τίτλο, ενώ, οι τέσσερις τελευταίοι κάθε ομίλου θα παίξουν για την παραμονή τους.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΠΣΚ οι δύο όμιλοι θα έχουν ως εξής:

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: Ολυμπιάδα Καρουσάδων, Θιναλιακός, Οδυσσέας Αυλιωτών, Αχιλλέας Νυμφών, Αστέρας Λιαπάδων, Όλυμπος Κέρκυρας, Νέος 2017, ΑΕ Καναλίων.

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: Βολίδα, Ατρόμητος Στρογγυλής, Αστέρας Πετριτή, Αναγέννηση Περιβολίου, Παξοί, Κάβος, Κεραυνός Αγίου Νικολάου, Φαίακας Μαραθιά.

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα αγωνιστούν σε έναν όμιλο για την ανάδειξη του πρωταθλητή και οι τέσσερις επόμενες σε έναν όμιλο για τον υποβιβασμό στην Α΄ κατηγορία.
Στη β΄ φάση του πρωταθλήματος, τα σωματεία στους δύο ομίλους θα ξεκινήσουν με τις εξής βαθμολογίες: 1ο: 5 βαθμούς, 2ο: 3 βαθμούς, 3ο: 2 βαθμούς και 4ο: 0 βαθμούς.
Τα μπαράζ θα γίνουν σε ένα γύρο, 7 αγώνες δηλαδή σε κάθε ομάδα, ενώ με τον τρόπο αυτό, αρχικά θα έχουμε ένα πρωτάθλημα 21 αγωνιστικών.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search