• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κέρκυρας: Kλιμάκιο του ΕΟΔΥ ώστε να πραγματοποιεί τα test για covid

August 13, 2020 4151
 

Και ενώ βρισκόμαστε στο μέσο διάστημα της τουρισκτικής σεζόν στη χώρα μας και ειδικότερα στην Κέρκυρα – Παξούς και Διαπόντια οι έλεγχοι για covid 19 στις πύλες εισόδου είναι πλημμελείς .

Το ελάχιστο προσωπικό από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  είναι υπεύθυνο για της διενέργεια των test αδυνατεί να καλύψει το λιμάνι της Κέρκυρας . Σε ότι αφορά μεν τα διάφορα ιδιωτικά γιοτ , ιστιοπλοϊκά κ.ά ούτε λόγος φυσικά να γίνεται !!!! Αν κάποιος εμφανίσει συπτώματα και προσέλθει για το αντίστοιχο  test θα έχουμε την καταγραφή ή όχι κρούσματος ώστε να μην υπάρχει διασπορά στην υπόλοιπη κοινότητα . Στην είσοδο δε του πρώτου κρουαζερόπλοιου ή πλοίου από λιμάνι ξένης χώρας η λύση δόθηκε είναι σε βάρος φυσικά του προσωπικού  μοναδικού μας Νοσοκομείου . Με προφορική εντολή αρχικά του διοικητή της 6η ΥΠΕ από το Σαββατοκύριακο καλύπτει την διενέργεια των test  Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας και ιατρικό προσωπικό από τα ΚΥ !!!

Να επισυμάνουμε ότι :

α/ Μετακίνηση Επικουρικού προσωπικού ο μοναδικός υπεύθυνος που μπορεί να δώσει εντολή για να εκτελεστεί  είναι ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου .

β/ Την απόλυτη ευθύνη των λιμανιών της Κέρκυρας την έχει ο ΟΛΚΕ , και ο υπεύθυνος Σύμβουλος του καθώς και τα μέλη του προεδρείου θα πρέπει να έχουν προσλάβει το αντίστοιχο νοσηλευτικό προσωπικό και όχι μόνο για να καλύπτουν τις αντίστοιχες ανάγκες των λιμανιών , άλλωστε τα έσοδα των κρουαζέριων τα διαχειρίζεται ο ίδιος ο ΟΛΚΕ .

γ/ Αποκλειστική ευθύνη για την διενέργεια των test είναι καθαρά αρμοδιότητα του ΕΟΔΥ. Θα πρέπει άμεσα να γίνουν οι απαραίτητες παραμβάσεις από την Υγειονομική περιφέρεια , την Διοίκηση του Νοσοκομείου , τα αρμόδια τμήματα της αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού ώστε να έρθει επιπλέον κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να καλύψει την διενέργεια των test  στην πύλη εισόδου της; Κέρκυρας του λιμανιού !!!

δ/ Το Νοσοκομείο μας φυσικά με το ελλειπές προσωπικό παρόλο τις προσλήψεις που έχουν γίνει με Επικουρικό προσωπικό αδυνατεί να ανταποκριθεί σε τέτοιου είδους εντολές του οποίου δίδονται καθώς δεν είναι και η αρμοδιότητα του να καλύψει επιπλέον άλλων υπηρεσιών !!!

Ενώ τυπικά το Νοσοκομείο μας δεν χαρακτηρίζεται ως Νοσοκομείο αναφοράς για ασθενείς covid 19 εν τούτοις όμως νοσηλεύουμε πλέον ασθενείς και φυσικά οι ανάγκες για μόνιμες προσλήψεις προσωπικού όλων των ειδικοτήτων κρίνονται απαραίτητες !!!!

  • Καταγγέλουμε την απόφαση και την εντολή που εστάλει από την Διοίκηση της 6η ΥΠΕ ώστε το προσωπικό του Νοσοκομείου και των ΚΥ της Κέρκυρας να διενεργούν test για covid 19 στην πύλη εισόδου του λιμανιού της Κέρκυρας !!!
  • Απαιτούμε την άμεση απόσυρση της συγκεκριμένης εντολής για την διενέργεια των συγκεκριμένων test από προσωπικό του Νοσοκομείου και των ΚΥ
  • Απαιτούμε να έρθει άμεσα επιπλέον κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ώστε αυτό να πραγματοποιεί τα test για covid 19 του οποίου είναι και δική του αρμοδιότητα και ευθύνη
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search