Print this page

Υποταγή στους δυνατούς και επώνυμους - Πρόστιμα και αυστηρά μέτρα για τον λαό - Το συμπέρασμα από το μεγάλο πάρτι στο Αχίλλειο από γνωστό επιχειρηματία

August 15, 2020 4648

 

 

Υποταγή στους δυνατούς και επώνυμους - Πρόστιμα και αυστηρά μέτρα για τον λαό  είναι το συμπέρασμα από το μεγάλο πάρτι στο Αχίλλειο από γνωστό επιχειρηματία. Ένα πάρτι που έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων στην Κέρκυρα.  Σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, στον κήπο του τρίτου σε επισκεψιμότητα μουσείου της χώρας, του Αχίλλειου, τη στιγμή που οι τουριστικές επιχειρήσεις υποχρεωτικά τηρούν τα μέτρα που η κυβέρνηση επέβαλε για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αλλά και γιατί δεν συνάδουν με τον χώρο του εμβληματικού μουσείου ανάλογες δραστηριότητες.

Γνωστός επιχειρηματίας γιόρτασε τα γενέθλια του στον κήπο του Αχιλλείου με ένα μεγαλοπρεπέστατο πάρτι που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Αυγούστου εν μέσω πανδημίας και ενώ ισχύει η ΚΥΑ για να κλείνουν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις 12 τα μεσάνυχτα.

Στο πάρτι παραβρέθηκαν οι γνωστοί τραγουδιστές Σάκης Ρουβάς και Νατάσα Θεοδωρίδου. 

Από την άλλη αυστηρότατοι έλεγχοι και πρόστιμα για ψύλλου πήδημα σε αστυνομικούς ελέγχους έχουν προκαλέσει μεγάλη οργή και αγανάκτηση στους κατοίκους, ιδιαίτερα της Νότιας Κέρκυρας. Μια κατάσταση τρόμου που διακωμωδείται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθημερινά.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.