• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Η επιστροφή του Βασίλη Καββαδία στον Κρόνο!

August 22, 2020 803

 

Ανακοινώθηκε και τυπικά η επιστροφή του Βασίλη Καββαδία στον Κρόνο. Ένας ικανότατος αμυντικός που ανδρώθηκε στον Κρόνο και γνώρισε μεγάλες επιτυχίες και την περίοδο που η ομάδα αγωνιζόταν στη Δ΄Εθνική.Ο Βασίλης  είναι 31 ετών και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Φαίακα Μαραθιά, Ατρόμητο Στρογγυλής και  τον Αστέρα Πετριτή. Σίγουρα, με την εμπειρία του θα αποτελέσει αξιόλογη μονάδα στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Η επιστροφή του Βασίλη αποδεικνύει ότι η Διοίκηση του Κρόνου υλοποιεί με συνέπεια το πλάνο για να έχει αργυραδίτικες βάσεις ο Κρόνος συνδυάζοντας τα νιάτα με την πείρα. 

Να θυμίσουμε ότι από τις Ακαδημίες έχουν ανεβεί στην ανδρική ομάδα επτά παιδιά: Καββαδίας Γεώργιος, Ελεζι Γκερι, Χυσαι Αντι, Ελεζι Τζουλιάνο, Νικομάνης Ευγένιος, Κισκήρας Χάρης, Βάρελης Κωνσταντίνος. Άλλοι τρεις έμπειροι και εξαιρετικοί επέστρεψαν:  Καταβάτης Διονύσης (Τζήλιος), Ασπιώτης Άγγελος (Κόνκολος), Βασίλης Καββαδίας. Και πραγματοποιήθηκαν τρεις πολύ σπουδαίες μεταγραφές από την ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται για τους καταξιωμένους: Γιάννη Δαφνή, Δημήτρη Στούπα και Σπύρο Περδίκη. 
Τις επόμενες μέρες αναμένονται και άλλες κινήσεις για να υλοποιηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η διοίκηση του Κρόνου Αργυραδων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός ακόμα ικανότατου και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία βγαλμένο από τα σπλάχνα της ομάδας μας του Βασίλη Καββαδία. Βασίλη Καλώς ήρθες στο σπίτι σου για μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search