• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Επανεκκίνηση του Κρόνου με αγιασμό και προσδοκίες!

August 24, 2020 771
 
 
Ιστορική μέρα η 24η Αυγούστου για τον Κρόνο, αφού μετά την αποχή κατά την περσινή περίοδο η επανεκκίνηση και η επιστροφή στα τοπικά πρωταθλήματα που κόβονται και ράβονται, όπως θέλουν ατοί που έχουν το ...μαχαίρι, είναι γεγονός. Ο Κρόνος συμπληρώνοντας 52 χρόνια ζωής θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΚ.
Η σημερινή πρεμιέρα με πολύ κόσμο, πολλά χαμόγελα και αγιασμό! Πολλά τα μέλη της Διοίκησης που έδωσαν το παρόν, δείγμα ότι λειτουργεί όλο και πιο συλλογικά και αποτελεσματικά. Περισσότερο όμως εντυπωσίαε το πλήθος των ποδοσφαιριστών. Περίπου 20ήταν παρόντες και ξεχώρισαν για τη διάθεση και την όρεξή τους να αγωνιστούν με τη φανέλλα του Κρόνου. Ο πρωτοπρεσύτερος Αριστείδης Κουλούρης μετά τον αγιασμό και με την ιδιότητα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που διακρινόταν στα γήπεδα για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο εξήγησε στους ποδοσφαιριστές πόσο βαριά είναι η φανέλα του Κρόνου και μαζί με τις ευχές δήλωσε ότι θα συμπαρασταθεί στην ομάδα.
Προεπισκόπηση εικόνας
Η διοίκηση του Κώστας Β. Καββαδία πήρε μια ομάδα που βρισκόταν στα πρόθυρα της διάλυσης και προσπάθησε για την ανασυγκρότησή της με σκοπό μια αξιοπρεπή πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα και χτίζοντας πάνω στα θεμέλια των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ. 
Να θυμίσουμε ότι από τις Ακαδημίες έχουν ανεβεί στην ανδρική ομάδα επτά παιδιά: Καββαδίας Γεώργιος, Ελεζι Γκερι, Χυσαι Αντι, Ελεζι Τζουλιάνο, Νικομάνης Ευγένιος, Κισκήρας Χάρης, Βάρελης Κωνσταντίνος. Άλλοι τρεις έμπειροι και εξαιρετικοί επέστρεψαν:  Καταβάτης Διονύσης (Τζήλιος), Ασπιώτης Άγγελος (Κόνκολος), Βασίλης Καββαδίας. Και πραγματοποιήθηκαν τρεις πολύ σπουδαίες μεταγραφές από την ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται για τους καταξιωμένους: Γιάννη Δαφνή, Δημήτρη Στούπα και Σπύρο Περδίκη. Σημαντικό ρόλο η παραμονή του Άρη Πανδή που θα έχει τα ηνία και της ανδρικής ομάδας, αλλά και του Γιάννη Καββαδία ως συνεργάτη.
Τις επόμενες μέρες αναμένονται και άλλες κινήσεις για να υλοποιηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
Ο ικανός προπονητής Άρης Πανδής και οι άξιοι συνεργάτες του έχουν πολύ δρόμο για να παρουσιάσουν μια ομάδα, όπως επιθυμούν και που να ανταποκρίνεται στην ιστορία των 52 χρόνων. Έχουν όμως όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχουν.
Προεπισκόπηση εικόνας
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search