Print this page

Τριάδα ενίσχυσης της ΑΕ Λευκίμμης: Χρ. Γαστεράτος Ν. Πουλημένος Π. Ματσοβίλα

August 27, 2020 912

 

Ενισχύεται η ΑΕ Λευκίμμης με τρεις πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές. Εν αρχή ανανέωσε με  ένα δικό της παιδί τον επιθετικό Χρήστο Γαστεράτο, εν'ω απόκτησε τον Νίκο Πουλημένο και τον Π. Ματσοβίλα, από τον Θιναλιακό

 


Η ανακοίνωση

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Γαστεράτο που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αγαπημένη μας ομάδα με το μοναδικό πάθος που τον διακρίνει.
Επίσης ανακοινώνουμε και δύο πολύ σημαντικές προσθήκες εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μιας και ο Παναγιώτης Ματσοβιλα και ο Νίκος Πουλημενος που πέρυσι αγωνίστηκαν στην Γ’  Εθνική με τα χρώματα του Θιναλιακού, θα κάνουν και αυτοί το δρομολόγιο Αχαράβη-Λευκίμμη για να αγωνιστούν με τα χρώματα της ΑΕΛ πλέον.

 



Δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν πολλά και αυτό θα φανεί σύντομα στο γήπεδο. Ευχόμαστε σε όλους να έχουν την υγεία τους και να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας.

Ακόμα νιώθουμε την ανάγκη να τονίσουμε ότι θα συνεχίσουμε σαν Διοικητικό συμβούλιο να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάει όσο καλύτερα γίνεται η αγαπημένη μας ομάδα. Καθημερινά δουλεύουμε για την Α.Ε.Λευκίμμης και οι επιλογές μας νομίζω ότι το δείχνουν αυτό.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.