Print this page

Καταγγελία της ΑΕ Λευκίμμης για τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας

September 12, 2020 723

 

 

Η ΑΕ Λευκίμμης εξέδωσε ανακοίνωση - καταγγελία για  τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας, για την πραγματοποίηση της συναυλίας στον Πετριτή, ενώ είχε απαγορευτεί πριν από  καιρό η συναυλία που είχε προγραμματίσει η ΑΕΛ.

Αναλυτικά:


«Με αφορμή την πραγματοποιηση της συναυλίας στο Πετριτη
Καταδικάζουμε την στάση του Δημάρχου Κωστα Λεσση και συσσωμης της δημοτικής αρχής ενάντια στην ομάδα μας.


Ως γνωστόν ματαιώθηκε η συναυλία της Ομάδας μας με το έτσι θέλω με απόφαση της δημοτικής αρχής, γιατί όπως μας είπαν δεν μπορουσαν να αναλάβουν την ευθυνη λόγω της πανδημιας και των προβληματων που ενδεχομένως να υπήρχαν.


Εμείς σαν διοικητικό συμβουλιο με την στήριξη του κόσμου μας και των καταστημάτων της περιοχης μας ,τους αμέτρητους εθελοντές, με πολυ κόπο καταφέραμε να στησουμε έναν εξαιρετικό χώρο για την πραγματοποιηση της συναυλίας που θα απέφερε μια οικονομική βοήθεια για το σωματείο μας.
Μάλιστα πήραμε και τα συγχαρητήριά της αστυνομίας επειδή καταφέραμε να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα..


Ωστόσο Δήμαρχε έχοντας δυο μέτρα και δυο σταθμά αποφάσισες ότι είμαστε ανίκανοι για την διεξαγωγή της συναυλίας έχοντας σαν δικαιολογία ότι μπορει να υπάρξει θανατηφόρο κρουσμα λόγω Κορωνοιου.


Θα θέλαμε να μας απαντησετε με ειλικρίνεια για ποιο λόγο επιτράπηκε η συναυλία στον Πετριτη και στις Αλυκές Λευκίμμης ακυρώθηκε με το έτσι θέλω.
Θέλουμε ξεκάθαρη απάντηση, αν είστε ικανός να μας δώσετε βέβαια ....


Τέλος σαν Αθλητική Ένωση Λευκίμμης καλουμε την δημοτική αρχή να αναλάβει το κόστος το οποίο εμείς επωμιστηκαμε σαν διοίκηση από την ματαίωση της συναυλίας μην έχοντας έσοδα από πουθενα» .

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.