Print this page

Δράμα η πρεμιέρα για τον Φαίακα 19 - 22

September 20, 2020 426
 

Με δύο πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές έφυγε από την Κέρκυρα η Δράμα, που επικράτησε του Φαίακα με 19-22 στην πρεμιέρα της Handball Premier.

Σε ένα παιχνίδι που οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο και η μπάλα έμπαινε δύσκολα στα δίχτυα, η ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη πήρε το διπλό έχοντας πρωταγωνιστή τον Αδάμ Παπαδόπουλο. Ο Δραμινός πίβοτ, που επέστρεψε μετά την ευρωπαϊκή εμπειρία, σκόραρε επτά τέρματα και ήταν καθοριστικός, ενώ συνολικά η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων πήρε άριστα βάσει του αποτελέσματος.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από νωρίς σε ρόλο κυνηγού στο σκορ και δεν κατάφεραν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση, δείχνοντας ότι χρειάζονται χρόνο για να φτάσουν στο επίπεδο που θέλει ο Νίκος Ριγανάς.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 3-3, 4-6, 7-8, 9-10,9-10 (ημχ), 10-14, 12-14, 13-16,14-18, 16-20, 19-22.
Φαίακας (Ριγανάς): Δούγιας 3,Γιαννακόπουλος, Ντόσεν 3, Λε Πεγιέ 1, Κόντης 1, Βλαχόπουλος, Τσαμουρίδης, Ελευθεριάδης 2, Χερουβείμ, Δελλής 3, Τρσπσέφσκι 2, Γεωργαλής, Χάλαρης 3, Όντσεφ 1, Νάστος.
Δράμα ’86 (Βαλαβάνης): Παπάζογλου Ελ. , Μπέτζιος, Δέσπος 1, Καφαντάρης, Χαϊτίδης 3, Θωμίδης 2, Παπάζογλου Θ. 2, Κοβογλανίδης 1, Σίνα 2, Τουνγκελίδης 3, Κουρτίδης, Παγωνίδης, Βάκκας, Φραγκούλης, Παπαδόπουλος 7, Πολύδωρος 1.
Διαιτητές: Νάσκος – Χαρίτσος. Δίλεπτα: 4-8. Πέναλτι: 2/3 – 5/6

Δηλώσεις

Νίκος Ριγανάς (προπονητής Φαίακα): «Χάσαμε πολλά τε α τετ 5/13, μόνο στο πρώτο ημίχρονο και με 5 λάθη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πάμε την άλλη εβδομάδα στη Νάουσα σε ένα ακόμα δύσκολο ματς. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα μας βγει, απλά πρέπει να βρούμε ρυθμό μέσα στο πρωτάθλημα γιατί δεν μπορέσαμε λόγω της γεωγραφικής μας θέσης να δώσουμε αρκετά φιλικά. Τα παιδιά τα πιστεύω»

Σάκης Βαλαβάνης (τεχνικός Δράμας): «Νομίζω ότι πετύχαμε μεγάλη νίκη σε δύσκολη έδρα. Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση. Μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Είχαμε σε καλή ημέρα τον τερματοφύλακα μας τον Παπάζογλου και η ομοιογένεια μας στην άμυνα μας βοήθησε. Τα κεφάλια κάτω, πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

ΠΗΓΗ: e-nandball.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.