Print this page

Ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου γράφει Ιστορία και ζητά την οικονομική στήριξη

September 24, 2020 493

 Η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Νικολάου με ανακοίνωσή της αναφέρεται στην ιστορική πορεία της ομάδας που ανέβηκε στα σαλόνια της Α1 ΕΠΣΚ και ζητά την οικονομική υποστήριξη των φίλων του συλλόγου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Μετά από χρόνια και πολλές προσπάθειες η ιστορική ομάδα του χωριού μας κατάφερε να γράψει στην ιστορία της, για δεύτερη φορά και πρώτη μετά από 32 χρόνια, τη συμμετοχή της στην Α1 κατηγορία.


Ένα όνειρο που ξεκίνησε πριν χρόνια, όταν ακόμα συγχωριανοί μας παίζοντας κάτω από δέντρα, σε αλάνες και χωράφια, ίδρυσαν τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Κεραυνό Αγίου Νικολάου.


Συναθλητές πλέον στη σκυταλοδρομία της ιστορίας της ομάδας μας, είμαστε όλοι μας ηθικά δεσμευμένοι να υποστηρίξουμε το χωριό μας και τη φανέλα της ομάδας μας στις αυξημένες απαιτήσεις που απορρέουν από την τιμητική αυτή συμμετοχή της, στην πρώτη κατηγορία.


Ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να απευθυνθεί σε όλους τους συγχωριανούς εντός και εκτός των ορίων του χωριού ώστε ο καθένας μας να βοηθήσει με όποια οικονομική στήριξη μπορεί την προσπάθεια του χωριού μας.


Με εκτίμηση το Δ.Σ. της ομάδας
Βασίλειος Χ. Καλούδης
Λεωνίδας Κ. Ρέβης
Αλέξανδρος Ν. Δημουλής
Νικόλαος Χ. Μηνάς
Νικόλαος Σ. Δημουλής
Ιάσωνας Σ. Καλούδης
Δημήτρης Ι. Παπαγιαννάκης


Για τυχόν οικονομική ενίσχυση προς την ομάδα μας, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε το IBAN της ομάδας: Τράπεζα Πειραιώς GR96-0171-1740-0061-7404-0030-867»

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.