• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

«Σέντρα» για τις Ακαδημίες του Κρόνου την Κυριακή 11/10

October 06, 2020 645

 

Η επανεκκίνηση του Κρόνου είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μιας χούφτας ανθρώπων τα τελευταία χρόνια στις Ακαδημίες. Αποτέλεσαν τα γερά θεμέλια πάνω στα οποία μπόρεσε να χτιστεί η φετινή ανδρική ομάδα.

Αυτό το μάθημα το έχουν εμπεδώσει στον Κρόνο και είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό, τι περνά από το χέρι τους για να λειτουργήσουν και φέτος οι Ακαδημίες σε όλες τις κατηγορίες παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν ιδιαίτερα στην Κ16 από την οποία πήραν …προαγωγή τα περισσότερα παιδιά για την ανδρική ομάδα.

Οι Ακαδημίες του Κρόνου είναι η μεγάλη ελπίδα για να μπορέσει να φτάσει σταδιακά σε υψηλά επίπεδα. Να θυμίσουμε ότι ο Κρόνος την περσινή περίοδο συμμετείχε με τις ομάδες Κ16 και Κ14 στο τοπικό πρωτάθλημα, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Παράλληλα οι Κ12 και Κ10 κατάφεραν να ξεχωρίσουν ως προς τα αποτελέσματα που ούτως ή άλλως δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, σημειώνοντας πολλές επιτυχίες.

 Κάλεσμα για ξεκίνημα

Για όσους γονείς έχουν παιδιά και θέλουν να συμμετέχουν την άλλη Κυριακή 11/10/20 και ώρα 12:00 ξεκινάει η Ακαδημία μας. Όλα τα παιδιά να είναι με την εμφάνιση τους. Θα γίνουν οι έγγραφες θα παίξουν και μετά θα ακολουθήσει μπουφέ με χυμούς και γλυκά. Θα βγει το πρόγραμμα βάσει τον υποχρεώσεων που έχουν τα παιδιά για αυτό χρειάζεται να μην λείπει κανείς..

Καλή αρχή να έχουμε πάνω από όλα υγεία.

Η διοίκηση Πρόεδρος Μιχάλης Καββαδίας Αντιπρόεδρος-ταμίας Σπύρος Λιουμπας Γραμματέας Γκίνης Γιώργος Μέλη Κωνσταντίνος Πανδης - Γιάννης Κουλούρης

Να θυμίσουμε, τέλος, ότι στον Κρόνο ακόμα περιμένουν να αρχίσει η κατασκευή των αποδυτηρίων, ένα έργο που συνεχώς καθυστερεί, λες και έχει πέσει κατάρα στο χωριό να μπαίνουν εμπόδια από τη γραφειοκρατία και την αδιαφορία των αρμοδίων. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search