Print this page
ΦΩΤΟ Μιχάλης Πολίτης ΦΩΤΟ Μιχάλης Πολίτης

ΑΟ Κάβος - Κρόνος 2 – 0 - Προκρίθηκαν και οι δυο

October 21, 2020 930

 

Στον εξ αναβολής αγώνα κυπέλλου της α΄ φάσης της ΕΠΣΚ στο γήπεδο Λευκίμμης ο Κάβος νίκησε τον Κρόνο με 2 – 0. Σε έναν αγώνα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρά μόνο για το γόητρο κάθε ομάδας, αφού και οι δυο είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση.

Σε ένα αμφίρροπο α΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκαπεντάλεπτο με τον Π. Ασπιώτη, ενώ συμμετοχή είχε και ο αμυντικός του Κρόνου Κουρής. Πολύ καλό σουτ στο 40΄του Μαμαλούγκα, ευκαιρία για τον Κρόνο να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά η μπάλα στο δοκάρι.

Ο Κρόνος ανέβασε την απόδοσή του στο β΄ ημίχρονο είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Στούπα. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 71΄οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2 – 0 με τον Α. Μπασιά που ήταν και το τελικό σκορ.

Η σύνθεση του Κρόνου (Α. Πανδής) Τούρκος, Χυσάι, Κοσμάς, Κουρής, Ανδριώτης, Καββαδίας Γ. Α., Καββαδίας Γ.Ι., Γράντος, Νικομα΄νης, Πανδής Γερ. Έπιαξνα και οι Μαμαλούγκας, Στούπας, Περδίκης, Δαφνής, Καββαδίας Β.

Από τον 1ο όμιλο προκρίθηκαν οι Παξοί 9 β., ΑΟ Κάβος 6 β. και Κρόνος 3 β.

Η αξία του ηττημένου

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, άτομα που στέκονται, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Οι γηπεδούχοι αναγνωρίζοντας ότι η αξία του ηττημένου δίνει μεγαλύτερη αξία στον νικητή σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Τιμή μας σήμερα που υποδεχτήκαμε τον πρωταθλητή της Γ' Εθνικής το 2019, Κρόνο Αργυράδων. Η νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο σημαίνει πολλά και δείχνει ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Συνεχίζουμε δυνατά!»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.