• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Ο Κρόνος 1 – 0 τον Αστέρα Μωραϊτίκων

October 31, 2020 802

 

Τη δεύτερη νίκη σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος πέτυχε ο Κρόνος επί του αξιόμαχου Αστέρα Μωραϊτίκων με 1 – 0  και ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με τις Μπενίτσες

Καλύτερος ο Κρόνος σήμερα Σάββατο, 31/10 στο γήπεδο Περιβολίου, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ που δεν τις αξιοποίησε.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Περδίκης στο 33΄εκμεταλλευόμενος την απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Είχε προηγηθεί εξαιρετική ενέργεια του Ασπιώτη που πλάσαρε και ο τερματοφύλακας απόκρουσε δίνοντας τη δυνατότητα στον Περδίκη να γράψει το 1 – 0. Με αυτό το σκορ έληξε και το Α΄ ημίχρονο.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη είχε ο Κρόνος στο 69’ ΄με τον Περδίκη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Ούτε ο Δαφνής εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία στο 73΄για το 2 – 0 με κεφαλιά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι φιλοξενούμενοι σε μια φάση απείλησαν και πέτυχαν γκολ από θέση οφ σάιντ με τον Ανδριώτη στο 77΄. Φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν. Στο 81΄είδε την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Ανδριώτης. Ο Κρόνος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την αριθμητική και αγωνιστική υπεροχή. Πέτυχε, όμως τη δεύτερη νίκη σε τρεις αγώνες.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Διαβάτης.

Εντυπωσίασε η νέα εμφάνιση του Κρόνου. Στη μια πλευρά έχει τις χρονολογίες με τις κατακτήσεις τίτλων σε σήμα σπειροειδές και στη μέση ένα κύπελλο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 Η σύνθεση του Κρόνου (Πανδής Α.) Καββαδίας Ε., Καββαδίας Β., Κουρής, Καποδίστριας, Στούπας, Ανδριώτης, Γράντος, Περδίκης, Κοσμάς, Δαφνής, Ασπιώτης. Έπαιξαν και οι : Ελέζι, Καββαδίας Γ. Α., Μαμαλούγκας, Νικομάνης.

ΦΩΤΟ Μιχάλης Πολίτης

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search