Print this page

Ο Κρόνος 1 – 0 τον Αστέρα Μωραϊτίκων

October 31, 2020 810

 

Τη δεύτερη νίκη σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος πέτυχε ο Κρόνος επί του αξιόμαχου Αστέρα Μωραϊτίκων με 1 – 0  και ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με τις Μπενίτσες

Καλύτερος ο Κρόνος σήμερα Σάββατο, 31/10 στο γήπεδο Περιβολίου, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ που δεν τις αξιοποίησε.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Περδίκης στο 33΄εκμεταλλευόμενος την απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Είχε προηγηθεί εξαιρετική ενέργεια του Ασπιώτη που πλάσαρε και ο τερματοφύλακας απόκρουσε δίνοντας τη δυνατότητα στον Περδίκη να γράψει το 1 – 0. Με αυτό το σκορ έληξε και το Α΄ ημίχρονο.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη είχε ο Κρόνος στο 69’ ΄με τον Περδίκη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Ούτε ο Δαφνής εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία στο 73΄για το 2 – 0 με κεφαλιά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι φιλοξενούμενοι σε μια φάση απείλησαν και πέτυχαν γκολ από θέση οφ σάιντ με τον Ανδριώτη στο 77΄. Φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν. Στο 81΄είδε την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Ανδριώτης. Ο Κρόνος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την αριθμητική και αγωνιστική υπεροχή. Πέτυχε, όμως τη δεύτερη νίκη σε τρεις αγώνες.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Διαβάτης.

Εντυπωσίασε η νέα εμφάνιση του Κρόνου. Στη μια πλευρά έχει τις χρονολογίες με τις κατακτήσεις τίτλων σε σήμα σπειροειδές και στη μέση ένα κύπελλο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 Η σύνθεση του Κρόνου (Πανδής Α.) Καββαδίας Ε., Καββαδίας Β., Κουρής, Καποδίστριας, Στούπας, Ανδριώτης, Γράντος, Περδίκης, Κοσμάς, Δαφνής, Ασπιώτης. Έπαιξαν και οι : Ελέζι, Καββαδίας Γ. Α., Μαμαλούγκας, Νικομάνης.

ΦΩΤΟ Μιχάλης Πολίτης

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.