• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Ο Γεράσιμος Καββαδίας Πρωταθλητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αλιείας! - ΒΙΝΤΕΟ

November 02, 2020 768

 

Ο Κερκυραίος Γεράσιμος Καββαδίας του Στέφανου με σημαντικές διακρίσεις μέχρι τώρα στέφθηκε πρωταθλητής του Ατομικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αλιείας στο Πόρτο Χέλι!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου η πρώτη ημέρα του Ατομικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αλιείας στο Πόρτο Χέλι.
Η εκκίνηση έγινε το πρωί στις 10:00 από τον αλυτάρχη του αγώνα Γιώργο Ιωάννου στη θαλάσσια περιοχή που εκτείνεται από το “Φανάρι κάβου Κόρακα” ως το ακρωτήριο “Κόκκινος” όπου οι 19 αγωνιζόμενοι “έπαιξαν” σε μία ιδιαίτερα δύσκολη τράπεζα. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, και προήλθε με βουτιές σε βάθη ρεκόρ.

Βέβαια ήταν αναμενόμενο, αφού η Ελλάδα πλέον ανήκει στις κορυφαίες χώρες του αγωνιστικού ψαροτούφεκου, σε παγκόσμιο επίπεδο. Στον αγώνα συμμετέχουν μέλη της εθνικής ομάδας, αθλητές με παγκόσμιους τίτλους και διακρίσεις όπως ο Γιάννης Σιδέρης (δεύτερος στο κόσμο), ο Γεράσιμος Καββαδίας (τρίτος στο κόσμο), ο Κώστας Μακρής, ο Τάσης Περούλης αλλά και νέοι πολλά υποσχόμενοι όπου ξεχώρισαν από την πρώτη ημέρα.

ΖΥΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μετά την λήξη του αγώνα στις 3:00, οι αθλητές συγκεντρώθηκαν στη καφετέρια Rebel για το ζύγισμα των ψαριών τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Από την ασφάλεια του σπιτιού σας, μέσα από την σελίδα μας στο facebook (www.facebook.com/boatfishing) είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά όλη την διαδικασία!

Πρώτος ήταν ο εξαιρετικός Γεράσιμος Καββαδίας του Ν.Α.Ο Κέρκυρας που για άλλη μία φορά δείχνει μεθοδικότητα ψαρεύοντας στην άβυσσο με μία εντυπωσιακή ηρεμία. Κατάφερε να μαζέψει 10 ψάρια που του έδωσαν την πρώτη θέση με 27.600 βαθμούς! Από αυτά το μεγαλύτερο ήταν ένας ροφός 9 κιλών.

Δεύτερος ο νεαρός Τάσος Γκάρτσεβιτς, αθλητής του Σ.Φ.Υ.Κ Γλαύκος με 21.520 βαθμούς, 9 ψάρια μεταξύ των οποίων και μία σφυρίδα 8.280 gr. Είναι 3η φορά που συμμετέχει σε Πανελλήνιο όπου και κέρδισε την 4η θέση πέρυσι στο πανελλήνιο.

Τρίτος στην κατάταξη της πρώτης ημέρας ο Γιάννης Σιδέρης ο οποίος έκρυβε επιμελώς την εξαιρετική ψαριά του ως την στιγμή παράδοσης αλιευμάτων. Μετρήθηκαν 7 ψάρια που του έδωσαν 21.380 βαθμούς. Από αυτά ξεχώριζε μία σφυρίδα βάρους 5.580 gr καθώς και τέσσερα μεγάλα γουρουνόψαρα, το μεγαλύτερο ζύγιζε 3.080 gr.

Τέταρτος ο Απόστολος Τζουμάκας από τα Γιάννενα, με 14.760 βαθμούς, είναι πρωτοεμφανιζόμενος, ο μικρότερος αθλητής του αγώνα, 18 χρονών, με εντυπωσιακές επιδόσεις! Κατάφερε να φέρει 3 ψάρια μεταξύ των οποίων ένα μαγιάτικο 6.680 gr και ένας ροφός 13.860 gr, το μεγαλύτερο ψάρι της ημέρας!

Πέμπτος ο περσινός πρωταθλητής Γιάννης Ρίγγας έφερε 5 μετρήσιμα ψάρια μεταξύ των οποίων και μία σφυρίδα 3.220 gr.

ΠΗΓΗ: Στοιχεία από το boatfishing.gr

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search