• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Ο Αστέρας Μωραϊτίκων για τον αγώνα με τον Κρόνο

November 02, 2020 686
Ο Αστέρας Μωραϊτίκων με αναλυτική ανακοίνωσή του αναφέρεται στον  εκτός έδρα αγώνα με τον Κρόνο επισημαίνοντας μεταξύ άλλων  "Το πολυπόθητο τρίποντο το πήραν δικαίως οι γηπεδούχοι" και εκφράζοντας παράπονα για τον επόπτη και κλείνοντας με ευχές για τον Κρόνο.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΚ, η ομάδα μας αντιμετώπισε χθες στο γήπεδο Περιβολιού το ιστορικό σωματείο του Kronos Argyradon

Ένα ντέρμπι της κατηγορίας μας από δύο ομάδες που μοιράζονταν τους ίδιους βαθμούς και πιθανή νίκη θα ανέβαζε τον νικητή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Το πολυπόθητο τρίποντο το πήραν δικαίως οι γηπεδούχοι με γκολ στο πρώτο ημίχρονο (33') του Spiros Perdikis μετά από εξαιρετική κούρσα και πλασέ του Αγγελος Ασπιωτης κονκολος.

Η ομάδα μας με 4 ξαφνικές απουσίες στάθηκε επάξια στο γήπεδο και διεκδίκησε στα ίσια την νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε και κλείσαμε τα άκρα του αντιπάλου και βήμα βήμα κερδίσαμε χώρο στο γήπεδο.
Η πίεση μας στα αντίπαλα καρέ άρχισε να γίνετε αισθητή με αποκορύφωμα την το ΓΚΟΛ του Νίκου Ανδριώτη στο 54ο λεπτό.
Ο επόπτης είχε όμως άλλη άποψη και δυστυχώς δεν υπάρχει VAR για να βρούμε το δίκιο μας. Κάτι που φυσικά δεν μας πτόησε και συνεχίσαμε την προσπάθεια ζητώντας το κάτι παραπάνω.
Δύο ακόμα χαμένες ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ με Rafail Agelasto και Christos Stergiou έδειχναν ότι κάτι μπορεί να γίνει.
 
Η κόκκινη κάρτα του Ανδριώτη στο 79' εξανέμισε τελικά τις όποιες ελπίδες. Μια κάρτα που ήταν το φυσικό αποτέλεσμα μίας γκρίνιας που ξεκίνησε μεταξύ του ιδίου και του επόπτη ο οποίος είχε ακυρώσει το δικό του τέρμα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.
Δεν θα ανοίξουμε συζήτηση για την διαιτησία αφού όσοι μας ακολουθούν γνωρίζουν ότι δεν ασχολούμαστε με αυτό το κομμάτι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Έχουμε όμως γνώμη και άποψη και την εκφράζουμε πάντα χωρίς φόβο και πάθος. Την ικανότητα του "νέου" επόπτη δεν θα την κρίνουμε από ένα και μόνο παιχνίδι. Την εμμονή του όμως μετά την γκρίνια που δέχθηκε για το ακυρωθέν μας γκολ και την ψευδή καταγραφή στο φύλλο αγώνα την επιβεβαιώνουμε δημόσια και θα κινήσουμε κάθε νόμιμη διαδικασία για να προστατεύσουμε το σωματείο μας.
Ορθά υπέδειξε ο άρχων της αναμέτρησης Christos Diavatis , την κόκκινη κάρτα. Έχει προηγηθεί όμως νωρίτερα απειλή από τον ίδιο τον επόπτη, κάτι το οποίο δεν το αναφέρουμε για να δικαιολογήσουμε την ενέργεια αλλά για να τονίσουμε τον ρόλο που πρέπει να έχουν παράγοντες και διαιτητές/επόπτες. Και μιλάμε φυσικά για τον ρόλο του πυροσβέστη που οφείλουμε να έχουμε και όχι του εμπρηστή.
 
Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια είναι τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα. Και αναφέροντας παραπάνω την λέξη ψευδή, καταδικάζουμε κάθε ενέργεια η οποία δεν βασίζεται στην αλήθεια και δεν πλησιάζει τον δικό μας αξιακό κώδικα. Και κλείνουμε λέγοντας ότι δεν μπορεί αυτά τα οποία αποδίδει κάποιος σε άνθρωπο στην κερκίδα, κακώς εννοείτε, να μεταφέρονται ,μέσω ενός φύλλου αγώνα ότι λέχθηκαν προς τον ίδιο.
Ενέργειες σαν και την προχθεσινή προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα και παραβιάζουν την ηθική και τις αξίες που μας διέπουν ως άτομα αλλά και ως ποδοσφαιρική οικογένεια.
Καμία ανοχή σε ανήθικες συμπεριφορές και προσβλητικές πρακτικές που αμαυρώνουν και προσβάλουν τις ευγενείς αρχές που πρεσβεύει το σωματείο μας.
 
Καλή συνέχεια στο ιστορικό σωματείο του Κρόνου Αργυράδων. Συγχαρητήρια σε όσους ανέλαβαν την πρωτοβουλία να επαναφέρουν το σωματείο μετά από ένα χρόνο αποχής. Το σύνολο και η προσπάθεια είναι υποδειγματική. Έξι από τους χθεσινούς 11 του Κρόνου μαζί και ο κόουτς Aris Pandis έχουν τιμήσει και το δικό μας σωματείο. Μία όμορφη μέρα λοιπόν με αρκετά χαμόγελα στην κερκίδα και στον τερέν, πέρα από αποτελέσματα και σκορ, με μοναδική παραφωνία τις παραπάνω συμπεριφορές.
Ευχαριστούμε και πάλι για την φιλοξενία και ελπίζουμε σύντομα ο Κρόνος να ξαναβρεθεί στα μεγάλα σαλόνια όπου και είναι η θέση του.
Εμείς συνεχίζουμε την δικιά μας προσπάθεια προετοιμάζοντας την ομάδα για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Ποσειδώνας Βιταλάδες.
Αύριο προπόνηση στης 16.00.
Συνεχίζουμε ...
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search