• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Σε καλό δρόμο το έργο για τη βελτίωση του γηπέδου Αγίου Νικολάου

November 05, 2020 842
 
 
Φως στο τούνελ για το έργο με τίτλο: «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Αγίου Νικολάου» που έχει περάσει από σαράντα κύματα. Είχε αναφερθεί και με σχετικό ρεπορτάζ το drepani.gr (argyrades.gr) Η κοροϊδία για το γήπεδο του Αγίου Νικολάου και οι δίκαιες διαμαρτυρίες των φορέων και των κατοίκων - Αναπάντητα ερωτήματα (ΒΙΝΤΕΟ).
Το έργο αυτό είναι εγκεκριμένο, ονοματισμένο και χρηματοδοτημένο με 275.100 € από το Υπουργείο Εσωτερικών, με φορέα υλοποίησης το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων και ημερομηνία λήξης 31/12/2020. Mε Ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας για το γήπεδο Αγίου Νικολάου  ο δήμος Νότιας Κέρκυρας ζητά από το υπουργείο Εσωτερικών ν' αλλάξει ο φορέας υλοποίησης του έργου του αθλητικού σταδίου και αντί για το δήμο κεντρικής Κέρκυρας να οριστεί ο δήμος της Ν. Κέρκυρας Σε συνάντηση που είχαν φορείς του χωριού με το δήμαρχο, ο τελευταίος δεσμεύτηκε ότι εντός του τρέχοντος μηνός το έργο με την αρχική του επωνυμία, θα ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Νότιας Κέρκυρας για το 2020, το οποίο έχει πάρει παράταση.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Πολιτιστικού Αγίου Νικολαόυ:
 
ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
 
Ως εκπρόσωπος του Πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Νικολάου, θέλω να δηλώσω ότι χαιρετίζουμε την είδηση που μας έδωσε ο φίλος και μέλος του συλλόγου Νίκος Ρέβης, δικηγόρος, οποίος έχει επωμιστεί το βάρος της ευθύνης να παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης του έργου του αθλητικού σταδίου Αγίου Νικολάου.
Σε συνάντηση που είχαν φορείς του χωριού με το δήμαρχο, ο τελευταίος δεσμεύτηκε ότι εντός του τρέχοντος μηνός το έργο με την αρχική του επωνυμία, θα ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Νότιας Κέρκυρας για το 2020, το οποίο έχει πάρει παράταση.
Ο καθένας μπορεί να έχει τις επιφυλάξεις του και έτσι πρέπει, μέχρι να δούμε τι θα απογίνει τελικά.
Θεωρούμε όμως ότι η δέσμευση του δημάρχου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αν είναι ειλικρινής, είναι μια εξέλιξη θετική και ως τέτοια πέρα από τις όποιες ιδεολογικές μας διαφορές, μάς χαροποιεί όλους ιδιαίτερα, διότι δείχνει ότι ο δήμαρχος αποδέχτηκε και υποστηρίζει τελικά το δίκαιο αίτημα του χωριού μας.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search