• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Άμεση απομάκρυνση του Διευθυντή ζητούν οι γονείς του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας

November 10, 2020 3454

 

Παρά την απόφαση απαλλαγής του Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας  από τα διοικητικά του καθήκοντα το πρόβλημα δεν έχει λυθεί, αφού ο ίδιος παραμένει στη θέση του. Την άμεση απομάκρυνση του Διευθυντή ζητούν οι γονείς του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας με επιστολή τους προς τον Περιφερερειακό Δειυθυντή Εκπαίδευσης Πέτρο Αγγελόπουλο και τον Διευθυντή Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Χαρίλαο Αλαμάνο. Μεταξύ άλλων τονίζουν ότι ο Διευθυντής του σχολέιου είναι για ακόμη μία φορά ελλιπής στα εκπαιδευτικά του καθήκοντα απέναντι στους μαθητές και στα διοικητικά του καθήκοντα απέναντι στους καθηγητές.

 

Ολόκληρη  η επιστολή:

Στη δύσκολη εποχή όπου ζούμε όλοι μας, τα παιδιά μας υποφέρουν ακόμη περισσότερο. Η απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού να ΜΗΝ κλείσει τα Γυμνάσια - Λύκεια και να εφαρμοστεί σε αυτά η τηλεκπαίδευση των μαθητών, στερεί από τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων το βασικό, θεσμικό και κατευθυντήριο στόχο του σχολείου τους, που είναι η μουσική εκπαίδευση.

Ειδικά στο Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας, ο Διευθυντής του Σχολείου, αν και έχει «παύσει» της εργασίας του (σύμφωνα με απόφαση του αρμόδιου υπηρεσιακού συμβουλίου) εντούτοις παραμένει και αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ελλιπής στα εκπαιδευτικά του καθήκοντα απέναντι στους μαθητές και στα διοικητικά του καθήκοντα απέναντι στους καθηγητές.
Πιο συγκεκριμένα, δεν έχει μοιράσει στους μαθητές τα μουσικά όργανα του σχολείου ως όφειλε («δεν προβλέπεται αυτό άλλωστε») για την κατ’ οίκον εκπαίδευσή τους και φυσικά, αν και υπάρχει απόθεμα από φορητούς υπολογιστές (laptops), δεν έχει φροντίσει να τους μοιράσει σε μαθητές που στερούνται εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης.

Σήμερα ζήσαμε για μια ακόμη φορά την αποτυχία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Αύριο θα ξαναζήσουν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς τον ίδιο εφιάλτη και για άλλη μια φορά ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας κρίνεται ανεπαρκής στα καθήκοντά του προς τη σχολική κοινότητα.

Ζ Η Τ Α Μ Ε:

- Την άμεση απομάκρυνση του Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας από τη διεύθυνση του σχολείου, όπως άλλωστε έχει αποφασιστεί από το αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο.

- Μουσικά Όργανα και Φορητούς Υπολογιστές (laptops) στους μαθητές μας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search