• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Αστυνομοκρατία και 16 προσαγωγές στην Κέρκυρα!

November 18, 2020 3764

 

Η χθεσινή εικόνα της αστυνομοκρατούμενης Κέρκυρας δεν μπορεί παρά να είναι μια εικόνα ντροπής που στιγματίστηκε και από 16 προσαγωγές ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί στη Σπηλιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Ανδριώτη για την ert.gr: Με συμβολική συγκέντρωση κάτω από το Εργατικό Κέντρο και τηρώντας τις αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορονοϊού, μέλη του ΠΑΜΕ, σωματείων, της ΑΔΕΔΥ και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων τίμησαν στην Κέρκυρα την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το απόγευμα της Τρίτης 17 Νοέμβρη.

Η συμβολική αυτή εκδήλωση έγινε μετά από διαβούλευση με την Αστυνομία, καθώς τα περίπου 60 άτομα βρίσκονταν μέσα στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου από νωρίς και όπως δήλωσαν στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, επρόκειτο ούτως ή άλλως να κάνουν τη συγκέντρωση όπως και σε όλη την Ελλάδα.

Νωρίτερα , η Αστυνομία είχε αποκλείσει όλες τις εισόδους της πόλης σε μακρινή απόσταση από το κέντρο, προκειμένου να εμποδίσει όσους τυχόν ήθελαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο. Έγιναν προσαγωγές αντιεξουσιαστών, που επρόκειτο να πραγματοποιήσουν πορεία. Πρόκειται για 16 άτομα, που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή  της Σπηλιάς και στους οποίους επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ.

Στο Δελτίο αντιπληροφόρησης αναφέρεται: Ομοίως και με τις άλλες πόλεις που ο κόσμος κατέβηκε στο δρόμο, η πορεία χτυπήθηκε από νωρίς. Κόσμος κυνηγήθηκε στα καντουνια, μέχρι κ αυτή την ώρα ασφαλιταριο και ενστολοι στην παλιά πόλη παντού, όπου βρίσκουν ανοιχτή είσοδο πολυκατοικίας μπαίνουν μέσα και ψάχνουν στους ορόφους. Έχουν προσαχθεί 15 άτομα. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

ΦΩΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search