• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

«Κρασάρει» το έργο βελτίωσης του γηπέδου Αγίου Νικολάου – Μόλις 50.000 ευρώ από τη δημοτική αρχή Νότιας Κέρκυρας!

December 19, 2020 868

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ανατροπή στις αισιόδοξες πληροφορίες και εκτιμήσεις για το έργο βελτίωσης του γηπέδου Αγίου Νικολάου. «Κρασάρει» το έργο γιατί φαίνεται ότι το αρχικά εγκριθέν ποσό 275.100 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών χάνεται μετά από πολύμηνη αδράνεια του Δήμου Νότιας Κέρκυρας για να αλλάξει ο φορέας υλοποίησης του έργου που αρχικά ήταν ο ενιαίος Δήμος Κέρκυρας. Ο δήμος Νότιας Κέρκυρας πολύ αργά τον Σεπτέμβρη ομόφωνα αποφάσισε την αλλαγή φορέα και τελικά το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει απαντήσει ακόμα με την προθεσμία να λήγει στις 31/12/2020  

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Νίκο Ι. Ρέβη που αφιλοκερδώς έχει κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες, μελέτες και παραστάσεις για το συγκεκριμένο έργο: «Το Υπουργείο Εσωτερικών, παρά την παρέλευση τριών περίπου μηνών, δεν έχει καν απαντήσει στο αίτημα του Δήμου περί αλλαγής φορέα υλοποίησης του έργου, όπως και στο υπόμνημα των φορέων της κοινότητας .Το συνολικό κόστος του έργου ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ εις το ποσό των 275.100 ευρώ, όπως ορίζεται στη σχετική Υπουργική Απόφαση. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΡΙΣΤΗΚΕ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ! Οι ισχυρισμοί περί της προκύψασας πανδημίας, αναφορικά με την επιδειχθείσα αδράνεια εκ της κεντρικής πολιτικής σκηνής, εμπεριέχουν βάση αληθείας, αλλά δεν πρέπει να προβάλλονται ως προμετωπίδα δυσλειτουργίας συνταγματικών ή διοικητικών κανόνων.».

Ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας, σύμφωνα με την ενημέρωση του Πολιτιστικού Αγίου Νικολάου ενέταξε το έργο με μόλις 50.000 ευρώ που δεν μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη έστω και για να ξεκινήσει το έργο. Είναι η ίδια δημοτική αρχή που για αποδυτήρια γηπέδου σε άλλο χωριό υπήρξε ιδιαίτερα γενναιόδωρη διαθέτοντας 150.000 ευρώ! Είναι η ίδια που είχε ζητήσει από την πολιτεία 400.000 και 190.00 ευρώ,  για γήπεδα άλλων χωριών! Και καλά έκανε! Και άλλα τόσα να έδινε και άλλα τόσα να ζητούσε! Δεν μπορεί, όμως , να είναι κουφή και τσιγγούνα σε δίκαια αιτήματα άλλων χωριών και στη συγκεκριμένη περίπτωση για το γήπεδο Αγίου Νικολάου Δεν μπορεί συνεχώς να αποδεικνύει, όπως χαρακτηριστικά με το τεχνικό πρόγραμμα, που ψηφίστηκε το Σεπτέμβρη  ότι η πολιτική της χωρίζει τον Δήμο σε χωριά δυο ταχυτήτων. 

Γιατί κρατάει χρόνια η … κολόνια της κοροϊδίας για το γήπεδο Αγίου Νικολάου που κατά καιρούς δόθηκαν χρήματα και πήγαν στον βρόντο, αφού δεν ολοκληρώθηκε το έργο για τον τάπητα του αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα να μη χρησιμοποιείται και να καταστρέφονται οι όποιες εγκαταστάσεις.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας για το γήπεδο Αγίου Νικολάου

Γιώργος Κ. Καββαδίας

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search