• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Κρόνος: Ερχόμαστε!

March 14, 2020 436

 

Το 2019 ο Κρόνος από το ζενίθ της ιστορίας του με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που του έδινε το εισιτήριο για τη FOOTBALL LEAGUE έφτασε στο ναδίρ, όπου για πρώτη φορά στην 51χρονη ιστορία του δε συμμετέχει σε τοπικό πρωτάθλημα. Το 2020 είναι η χρονιά της προετοιμασίας  για την επάνοδο της ομάδας στην Α΄ΕΠΣΚ.

Η Διοίκηση του Κώστα Καββαδία μπορεί να έχει ρίξει το βάρος στις Ακαδημίες, αλλά παράλληλα προετοιμάζεται για την επιστροφή του Κρόνου. Το σύνθημα «ερχόμαστε» υλοποιείται χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πράξεις. Ήδη έχει πραγματοποιηθεί η συνάντηση του προέδρου και του νέου ΔΣ με Αργυραδίτες ποδοσφαιριστές που παίζουν σε διάφορες ομάδες. Συγκεκριμένα 8 ποδοσφαιριστές με εμπειρίες και μεγάλη προσφορά προς την ομάδα είναι έτοιμοι να επιτελέσουν το χρέος τους προς την ιστορία του Κρόνου δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους με τη μεγάλη επιστροφή. Έτσι ο Κρόνος από το 2020 θα έχει αργυραδίτικες βάσεις.

Παράλληλα οι Ακαδημίες του Κρόνου είναι η μεγάλη ελπίδα για να μπορέσει να φτάσει σταδιακά σε υψηλά επίπεδα. Πολύ σημαντικό ότι συμμετείχε με τις ομάδες Κ16 και Κ14 στο τοπικό πρωτάθλημα, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Παράλληλα οι Κ12 και Κ10 κατάφεραν να ξεχωρίσουν ς προς τα αποτελέσματα που ούτως ή άλλως δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, σημειώνοντας πολλές επιτυχίες. Εκτός από το μεγάλο πανελλήνιο τουρνουά της Θεσσαλονίκης τις πρώτες μέρες του 2020, θα συμμετέχουν και στο τουρνουά της Ακαδημίας Σφακιανάκη τις μέρες του Πάσχα.

Τόσο η Διοίκηση, όσο και ο προπονητής Άρης Πανδής έχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες χτίζοντας γερές βάσεις για το παρόν και το μέλλον του Κρόνου και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ωστόσο, χρειάζεται να τονίσουμε τον ρόλο του Γιάννη Καββαδία του Στέφανου που ως συνεργάτης του Άρη Πανδή έχει πολύτιμη συμβολή και μάλιστα αφιλοκερδώς. Ο Γιάννης αυτές τις μέρες ολοκληρώνει τις σπουδές τους στην Ηγουμενίτσα ως προπονητής για το δίπλωμα UEFA C.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι το επόμενο διάστημα πριν ή κατά τη διάρκεια του Πάσχα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για νέα Διοίκηση. Ωστόσο ο Κώστας Καββαδίας και οι άμεσοι συνεργάτες του δείχνουν αποφασισμένοι να σηκώσουν το βάρος της επιστροφής της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα θεμελιώνοντας το παρόν και το μέλλον του Κρόνου.

Χαρακτηριστικό του καλού κλίματος και του ενδιαφέροντος των Αργυραδιτών για την ομάδα είναι τα νέα γραφεία που λειτουργούν από τις αρχές της χρονιάς σε κεντρικό σημείο των Αργυράδων. Πρόκειται για σημαντική προσφορά των αδελφών Σπύρου και Νίκου Γκίνη που στηρίζουν κάθε προσπάθεια της ομάδας.

ΓΚΚ

(Από τη "Φωνή των Αργυραδιτών", Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2020, αρ. φύλλου 155)

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κρητική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search