Print this page

Ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία Κυριακή 27 Δεκέμβρη !

December 26, 2020 670



Ο Κεραυνός  Αγίου Νικολάου δε χάνει ευκαιρία να βάζει γκολ και εκτός γηπέδου δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου. Για ακόμη μια χρονιά διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή το πρωί στα γραφεία της ομάδας.

Ο Κεραυνός διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία

Η ανακοίνωση

Πιστοί στην καθιερωμένη μας δράση, και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, διοργανώνουμε ξανά την εθελοντική αιμοδοσία, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί στα γραφεία μας (σχολείο Αγ. Νικολάου).
Εν μέσω lockdown και με τις ανάγκες των νοσοκομείων για αίμα να αυξάνονται δραματικά, καλούμε τα μέλη και τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τη δράση μας και να δείξουν την αλληλεγγύη τους στην κοινωνία που ταλαιπωρείται.
Γράφουμε 4 στο 13033, έχουμε μαζί μας το ΑΜΚΑ και στο τέλος θα νικήσουμε.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
Αύριο, ΚΥΡΙΑΚΗ 27 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 10:00΄μμ, συνεργείο του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας θα επισκεφτεί τον Άγιο Νικόλαο για εθελοντική αιμοδοσία.
Ένα θέμα τόσο ευαίσθητο αλλά και τόσο σημαντικό για την ανθρώπινη ζωή, ιδιαίτερα στις μέρες μας όπου λόγω της πανδημίας η ανάγκη για αίμα είναι μεγαλύτερη.
Ο πολιτιστικός σύλλογος αγκαλιάζει τη δράση αυτή, την υποστηρίζει, συνεργάζεται, πώς αλλιώς θα μπορούσε να κάνει θα μου πείτε, και καλεί τα μέλη και τους φίλους του με περίσσευμα ψυχής και φιλότιμου να συμμετάσχουν ενισχύοντας την τράπεζα αίματος του χωριού μας.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.