• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Σε ακατάλληλο κτίριο το ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο Κέρκυρας

January 15, 2021 3787
 
 
Σοβαρή και τεκμηριωμένη η καταγγελία της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας για το πολύπαθο ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο που μετά από ενάμισι χρόνο που δεν μπορούσε να λειτουργήσει μεταφέρεται σε "ένα εντελώς ακατάλληλο κτήριο στις εγκαταστάσεις του παλιού ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου Αλκίνοος"
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση το ειδικό γυμνάσιο και επαγγελματικό λύκειο μετεγκαταστάθηκε από ένα εντελώς ακατάλληλο κτήριο στις εγκαταστάσεις του παλιού ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου Αλκίνοος και άρχισε επιτέλους , έστω και στο μέσω της σχολικής χρόνιας να λειτουργεί, στις 11 Ιανουαρίου 2021.
Κατά την επίσκεψη μας εκεί μείναμε έκπληκτοι με αρνητικό πρόσημο. Οι εσωτερικοί τοίχοι γεμάτοι υγρασία, οι εξωτερικοί χώροι χωρίς καμία φροντίδα, το γήπεδο μπάσκετ και οι χώροι για γεωργικές εκπαιδευτικές δράσεις - τόσο απαραίτητες σε αυτούς του μαθητές- σε κακά χάλια και χωρίς περίφραξη.
Για το ζήτημα της σχολικής στέγης στην Κέρκυρα έχουν ειπωθεί και λέγονται πολλά. Είναι άλλωστε γνωστό εδώ και χρόνια ότι διαθέτουμε ενα κακοσυντηρημένο και παλαιό κτηριακό δυναμικό, ίσως το χειρότερο πανελληνίως. Με διαχρονικές ευθηνές από τις τοπικές και περιφερειακές αρχές.
ΟΜΩΣ το συγκεκριμένο κτήριο όφειλε να έχει παραδοθεί, με ευθύνη της δημοτικής αρχής και με την επίβλεψη της διοίκησης της εκπαίδευσης με τους καλύτερους δυνατούς όρους, κυρίως για το υψηλό του μίσθωμα. Κυριότερα όμως, γιατί καλείται να καλύψει τις ειδικές και ιδιαίτερες ανάγκες ιδιαίτερων παιδιών.
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σπίτι, γήπεδο μπάσκετ, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search