• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Διαδήλωση αθλητών στο Σύνταγμα - ΒΙΝΤΕΟ

February 05, 2021 550

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στην πλατεία Συντάγματος ερασιτέχνες αθλητές και προπονητές όλων των αθλημάτων, αντιδρώντας στη συνεχόμενη αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο των μέτρων της κυβέρνησης για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι διαδηλωτές σήκωσαν για μερικά λεπτά πανό με σύνθημα «ο αθλητισμός είναι ζωή, στηρίξτε τον τώρα» και αρκετοί ήταν εκείνοι που φορούσαν φόρμες των συλλόγων τους. Άλλοι, μάλιστα, είχαν μαζί τους μπάλες ποδοσφαίρου ή μπάσκετ.

Οι αθλητές ζητούν από την Πολιτεία να τους δώσει το δικαίωμα να επιστρέψουν στα γήπεδα, με τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, δηλώνοντας παράλληλα με.. ηχηρό τρόπο πως αντιμετωπίζουν – όπως και οι οικογένειες τους – σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα. Μίλησαν ακόμα και για προβλήματα που δημιουργεί η συγκεκριμένη απόφαση και στην ψυχική υγεία τόσο ενήλικων όσο και παιδιών.

Οι άνθρωποι του αθλητισμού επισημαίνουν ότι πολλοί βιοπορίζονται από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στην περίπτωση τους, δεν προβλέπεται κάποιο επίδομα μετά την αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων, ενώ σημειώνουν πως για λόγους ψυχικής υγείας, ο αθλητισμός είναι απαραίτητος, ειδικά σε καιρό lockdown.

Είναι γεγονός, επίσης, ότι η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα, μαζί με την Ανδόρα, που έχει αναστείλει τις αθλητικές δραστηριότητες, με εξαίρεση τον επαγγελματικό αθλητισμό. Γι’ αυτό το λόγο, κατηγορούν την κυβέρνηση για αδιαφορία, τη στιγμή που οι σύλλογοι, όπως υποστηρίζουν, είναι ικανοί να λάβουν και να τηρήσουν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

e.

φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search