Print this page

Καρέ μεταλλίων: Μετά τη Σπ. Καρύδη ασημένιος ο Π. Μαντζουρογιάννης και χάλκινοι οι Σπ. Δουκατέλης Γ. Δόσης

February 14, 2021 667

 

Πολύς καλός ο απολογισμός για τον κερκυραϊκό αθλητισμό στη δεύτερη μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου με τέσσερα μετάλλια. Η Σπυριδούλα Καρύδη στο μήκος γυναικών και ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης στο μήκος ανδρών κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο, ενώ, χάλκινοι ήταν οι Σπύρος Δουκατέλης (200μ.) και Γιώργος Δόσης (ύψος). Συνολικά 7 μετάλλια μετρούν οι Κερκυραίοι αθλητές (1 χρυσό - 3 ασημένια και 3 χάλκινα).

Μετά τη Σπ. Καρύδη (ΚΓΣ)  στο μήκος που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με  6.13, όπως αναφέραμε αναλυτικά σε σχετικό ρεπορτάζ,  ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα εις μήκος με 7,62. Λόγω σπουδών έχει πάρει μεταγραφή από τον Κερκυραϊκό Γ.Σ στον ΑΟ Κάλλιστο Αττικής. Πρώτος αναδείχθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου του ΓΣ Κηφισιάς, με άλμα στα 8μ., ενώ τρίτος κατετάγη ο Αλέξανδρος Περιστέρης του ΓΑΣ Παιανίας, με 7.45μ.

Ο Σπ. Δουκατέλης του Κερκυραϊκού Γ.Σ ήρθε μεν πρώτος στην 1η τελική σειρά, με χρόνο 22''03, αλλά στη γενική κατάταξη του Τελικού, ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου. Στην ψηλότερη θέση του βάθρου  ο Βασίλης Μυριανθόπουλος του Πανιωνίου, με χρόνο 21΄΄70, ενώ δεύτερος με 21''89 ο Νίκος Εμπέογλου του Κολλεγίου Αθηνών.

Αποτέλεσμα εικόνας για σπυροσ δουκατελησ

 Ο πρώην αθλητής του ΑΟ Κέρκυρα (και νυν του «Γ.Σ Ελευθέριος Βενιζέλος» Χανίων), Γιώργος Δόσης, κατετάγη τρίτος στο ύψος Ανδρών, με επίδοση 1.93μ. Την πρώτη θέση με επίδοση 2.20μ. κατέλαβε ο Βασίλειος Κωνσταντίνου από την Κύπρο, ενώ δεύτερος με 1.98μ. ήταν ο Ανδρέα Μίτα του ΑΣ Πρέβεζα «Ευ Ζην».

Στο άλμα επί κοντώ γυναικών έλαβε μέρος η νεαρή Ηρώ Βραδή του ΚΓΣ που έμεινε στην 7η θέση με 3.45. Στο αγώνισμα, χρυσή αναδείχτηκε Πόλακ (των Μεγάρων) με 4.71, ασημένια η Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης) με 4.61 και τρίτη η Ρέτσα (ΑΕ Μεσογείων) με 4.05

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.