Print this page

ΕΠΟ: Εισήγηση για σέντρα της Γ’ Εθνικής στις 28 Μαρτίου! - Πράσινο φως και για τα τοπικά;

February 22, 2021 649

 

 Η ΓΓΑ παίρνει την έγκριση από την επιτροπή λοιμωξιολόγων για επανεκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας σε Α1 γυναικών στο μπάσκετ, Α1 ανδρών και γυναικών σε πόλο και χάντμπολ, Α2 μπάσκετ και Γ΄ Εθνική στο ποδόσφαίρο.

Εισήγηση για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έγινε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/2).

 

 

Παρά τις αντιδράσεις των σωματείων, οι οποίες εκφράζονται μεμονομένα ανά σύλλογο αλλά και συντονισμένα, όπως έκαναν οι ομάδες του 9ου ομίλου, η ΕΕ σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπήκε στην ουσία ούτε σε λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα γίνει η επιστροφή, παρά μόνο έγινε η εισήγηση από ένα μέλος για σέντρα στις 28 Μαρτίου, σε λιγότερο δηλαδή απο πέντε εβδομάδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΕΕ της ΕΠΟ σκέφτεται να μην υπάρξουν περαιτέρω κυρώσεις (πρόστιμα, αφαιρέσεις βαθμών) για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής που δεν συνεχίσουν το πρωτάθλημα παρά μόνο ο υποβιβιβασμός στα τοπικά πρωταθλήματα.

Για το σημαντικό θέμα της κάλυψης των τεστ κορονοϊού, η Ομοσπονδία φέρεται να είναι σε επαφή με το υπουργείο Εσωτερικών και τη ΓΓΑ, προκειμένου να αναλάβουν οι δήμοι και περιφέρειες το κόστος.

Mε ανάρτησή του στο προφίλ του στο fb ο πρώην διαιτητής  Ηρακλής Τσίκινης, δημοσίευσε  για την έναρξη των προπονήσεων σε Football League, Γ΄Εθνική αλλά και τοπικά Πρωταθλήματα τα εξής:

«Μέχρι τις 7/1 θα ξεκινήσουν προπονήσεις σε Football League, Γ’ Εθνική και τοπικά».

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.