Print this page

Πρωταθλητής Ευρώπης ξανά ο Τεντόγλου - «Πέταξε» στα 8.35

March 06, 2021 393

 

 

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του μήκους των τελευταίων ετών, Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε την κυριαρχία του και αναδείχθηκε ξανά πρωταθλητής Ευρώπης.

Με άλμα στα 8,35μ. στην πρώτη του προσπάθεια στον τελικό του αγωνίσματος, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Τόρουν της Πολωνίας.

Ο αθλητής με καταγωγή από τα Γρεβενά κυρίαρχησε και πάλι και κατέκτησε back to back το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, όπως είχε κάνει και στη Γλασκώβη.

Μάλιστα, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό, καταγράφοντας την κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο με άλμα στα 8.35 μέτρα! Άλμα το οποίο ήταν και το πρώτο του στον μεγάλο τελικό! Αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να μην κάνει τη δεύτερη και την τρίτη, ενώ η τέταρτη και η πέμπτη ήταν άκυρες.

 

Μάλιστα, το εκπληκτικό αυτό άλμα, είναι μόλις 0.03 εκατοστά λιγότερα από το προσωπικό του και εθνικό μας ρεκόρ (8.38) πατώντας 3.3 εκατοστά πριν το όριο. Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη δική του στον κλειστό στίβο.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.