• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Τέρμα πια στην ανοχή - "Πονάω" - Συλλαλητήριο στην Πάνω Πλατεία Σάββατο 13/3

March 12, 2021 2933

Συλλαλητήριο Σάββατο 13/3 στις 12:00 στην Πάνω Πλατεία, ας τους δείξουμε πως και η Κέρκυρα πονάει και πως η Κέρκυρα έχει φωνή και θα ακουστεί.

Ανακοίνωση

Τελευταίο θύμα της πανδημίας η Δημοκρατία
Κλείνουμε σχεδόν ένα χρόνο συνεχόμενου lockdown και η κατάσταση έχει φτάσει πια στο απροχώρητο. Η κυβέρνηση εφαρμόζει τη στρατηγική του αυξανόμενου αυταρχισμού και της καταστολής για να καλύψει τη συνολική της ανεπάρκεια.

 

Η αστυνομική βία με αποκορύφωμα τη Νέα Σμύρνη, η εισβολή σε χώρους Πανεπιστημίων, η στάση της κυβέρνησης στην περίπτωση του Δ. Κουφοντίνα, όπου καταστρατηγείται η υποχρέωση του κράτους δικαίου στη δίκαιη μεταχείριση ενός κρατουμένου, είναι σημάδια αυτής της στρατηγικής.

Στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι να κρύψει τη πλήρη αποτυχία της σε όλα τα μεγάλα μέτωπα ενώ η ίδια η πανδημία τελικά εργαλειοποιείται για να ψηφιστούν και να εφαρμοστούν αντιλαϊκά μέτρα. Σε παιδεία και υγεία οι προσλήψεις είναι μηδαμινές την ίδια ώρα που δίνεται πακτωλός χρηματοδοτήσεων στα συστημικά ΜΜΕ, σε πολεμικούς εξοπλισμούς και στην ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης.

Οι αναίτιες προσαγωγές, οι προκλητικές συμπεριφορές των υπαλλήλων με “πολιτικά”, η αστυνομική αυθαιρεσία, ο υπερβάλλων ζήλος στα πρόστιμα, οδηγούν στην παραβίαση θεμελιωδών δικαιωμάτων μας και στην Κέρκυρα. Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην πρόσφατη επίσκεψή του μας υποσχέθηκε 50 αστυνομικούς αφού αξιολογείται ως προτεραιότητα η πρόσληψη  αστυνομικών έναντι υγειονομικών!!!

Πρέπει να δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως στην αστυνομική βία, την κρατική καταστολή, τη φτωχοποίηση και το διχασμό που καλλιεργούν, απαντάμε με συλλογικούς αγώνες για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, για δημόσια και δωρεάν παιδεία και υγεία για όλο το λαό. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας και τους μαζικούς φορείς, σε ένα μαζικό ενωτικό συλλαλητήριο

Σαββάτο 13/3, ώρα 12,στην Πάνω Πλατεία
Η πανδημία δεν αντιμετωπίζεται με πρόστιμα, βία και καταστολή
Ο φόβος τελείωσε! Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας!

ΕΚΚΙΝΗΣΗ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
ΜΕΡΑ 25 ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΡΙΑ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search