• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Κλήρωση πλέι οφ Super League: Με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ η πρεμιέρα - To πρόγραμμα

March 15, 2021 490

 

 
Με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ αρχίζουν τα πλέι οφ και Ολυμπιακό - Αρη, 2η αγωνιστική ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, 3η Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, 4η ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και 5η ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και Αρης - ΠΑΟΚ

Με ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ανοίγει η αυλαία των πλέι οφ της Super League, ενώ στην πρεμιέρα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 21 Μαρτίου, όπως προέκυψε από την κλήρωση θα αναμετρηθούν επίσης ο Ολυμπιακός με τον Αρη και ο Αστέρας Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό. Ακολουθεί το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική βγήκε το ντέρμπι των «αιωνίων» μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, θα ακολουθήσει για την 4η αγωνιστική το ΠΑΟΚ Ολυμπιακός, ενώ ο πρώτος γύρος θα κλείσει με ΑΕΚ Παναθηναϊκό και Αρη ΠΑΟΚ. Το αντίστροφο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στον β' γύρο των πλέι οφ στο μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών.

 

Σημειωτέον ότι μέσω των πλέι οφ θα οριστικοποιηθεί ο πρωταθλητής που θα παίξει στο Champions League, ενώ θα βγουν και τα άλλα τρία ευρωπαϊκά εισιτήρια για το Europa Conference League μέσω των θέσεων 2-4, εκτός κι αν ο Κυπελλούχος δεν είναι μια ομάδα από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, οπότε μέσω των πλέι οφ θα κερδίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο οι τρεις πρώτοι της βαθμολογίας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search