• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

«Χρυσό γκολ» η ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Νότιας Κέρκυρας για ένταξη του γηπέδου Αγίου Νικολάου στο «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

March 19, 2021 755

«Χρυσό γκολ» η ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Νότιας Κέρκυρας για ένταξη του γηπέδου Αγίου Νικολάου στο «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

«Χρυσό γκολ» που προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση στους φορείς και τους κατοίκους του Αγίου Νικολάου και όλης της Κέρκυρας η ικανοποίηση τους αιτήματος  για ένταξη του γηπέδου Αγίου Νικολάου στο «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας. Ένα «χρυσό γκολ» αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας και των αγώνων των κατοίκων. (Για περισσότερα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Το δημοτικό συμβούλιο Ν. Κέρκυρας στη χθεσινή συνεδρίαση (Πέμπτη 18/3) ομόφωνα ψήφισε την εισήγηση του δημάρχου να τροποποιηθεί η υφιστάμενη μέχρι τώρα δική του αίτηση, με την οποία από τις 23/12/2020 είχε ζητήσει την ένταξη στο πρόγραμμα το ΤΑΡΤΑΝ της Λευκίμμης (400.000 ευρώ) και την κατασκευή τεσσάρων (4) ηλεκτρικών πυλώνων εθνικών προδιαγραφών στο ήδη λειτουργικό γήπεδο του Πετριτή (190.000 ευρ).

Με τη νέα τροποποιημένη αίτηση ψηφισμένη πλέον από το δημοτικό συμβούλιο ζητείται η ένταξη στο πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" του ΤΑΡΤΑΝ της Λευκίμμης προϋπολογισμού 325.000 ευρώ και η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου προϋπολογισμού 225.000 ευρώ συν 50.000 που έχουν πιστωθεί ήδη στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.

Στον Κεραυνό (για προηγούμενες ανακοινώσεις ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)υποδέχτηκαν την απόφαση με ικανοποίηση και με το  «Hasta la victoria siempre» μεταφρασμένο στα ελληνικά. Σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος αναφέρει μεταξύ άλλων: « Με ανακούφιση πληροφορήθηκαν τόσο οι φορείς όσο και οι κάτοικοι του Αγ. Νικολάου τη θετική αυτή εξέλιξη και αισιοδοξούν ότι το γήπεδο του Αγ. Νικολάου θα ανακαινιστεί και θα καταστεί λειτουργικό τόσο για την αθλητική ομάδα του χωριού "ΚΕΡΑΥΝΟΣ", όσο και για εκείνες άλλων γειτονικών χωριών του δήμου». Το Ανεξάρτητο Κίνημα Προόδου τονίζει: «Το νόμιμο και το ηθικό επιβλήθηκαν της σκευωρίας και της αδιαφάνειας, τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν εις βάρος του συμφέροντος του χωριού μας».

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των φορέων

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΑΡΤΑΝ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης 18/3/2021, γύρω στις 12:00΄ το δημοτικό συμβούλιο Ν. Κέρκυρας ομόφωνα ψήφισε την εισήγηση του δημάρχου να τροποποιηθεί η υφιστάμενη μέχρι τώρα δική του αίτησή, με την οποία από τις 23/12/2020 είχε ζητήσει την ένταξη στο πρόγραμμα το ΤΑΡΤΑΝ της Λευκίμμης (400.000 ευρ) και την κατασκευή τεσσάρων (4) ηλεκτρικών πυλώνων εθνικών προδιαγραφών στο ήδη λειτουργικό γήπεδο του Πετριτή (190.000 ευρ).

Με τη νέα τροποποιημένη αίτηση ψηφισμένη πλέον από το δημοτικό συμβούλιο ζητείται η ένταξη στο πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" του ΤΑΡΤΑΝ της Λευκίμμης προϋπολογισμού 325.000 ευρ και η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου προϋπολογισμού 225.000 ευρ συν 50.000 που έχουν πιστωθεί ήδη στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.

Με ανακούφιση πληροφορήθηκαν τόσο οι φορείς όσο και οι κάτοικοι του Αγ. Νικολάου τη θετική αυτή εξέλιξη και αισιοδοξούν ότι το γήπεδο του Αγ. Νικολάου θα ανακαινιστεί και θα καταστεί λειτουργικό τόσο για την αθλητική ομάδα του χωριού "ΚΕΡΑΥΝΟΣ", όσο και για εκείνες άλλων γειτονικών χωριών του δήμου.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Αγ. Νικολάου εκφράζει την ευαρέσκειά του και τις θερμές ευχαριστίες του για τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τις δημοτικές παρατάξεις που είχαν την καλοσύνη να υπερασπιστούν και να υποστηρίξουν το δίκαιο και χρόνιο αίτημα ενός ολόκληρου χωριού.

Ευχόμαστε το προτεινόμενα με τη νέα αίτηση έργα να βοηθήσουν να αυξηθεί η φιλία και η συνεργασία μεταξύ όχι μόνο όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό αλλά και όλων των κατοίκων του δήμου της Ν. Κέρκυρας.

Κεραυνός Αγίου Νικολάου

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΠΑΝΤΑ!!!

Όταν παλεύεις με το δίκιο στο πλευρό σου κερδίζεις.

Μόλις ψηφίστηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο η παραμονή και υλοποίηση του γηπέδου του Αγίου Νικολάου μέσω του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο μέχρι να υλοποιηθεί το έργο!

Χαμένες μάχες είναι οι μάχες που δεν δίνονται!

Ανεξάρτητο Κίνημα Προόδου

Επιτέλους μετά από μακροχρόνιους και επιπονους αγώνες και πιέσεις τόσο της ομάδας όσο και του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μας και μόνο, ο δήμαρχος προσωπικά και ο αντιδήμαρχος κ. Κουρτεσης αναγκάστηκαν ενώπιον του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου να πάρουν πίσω την πρόταση τους (όχι από γενναιότητα, όπως οι ίδιοι υποστήριξαν, αλλά ως αποτέλεσμα πίεσης και μόνο) για απενταξη του γηπέδου του χωριού μας από τη νόμιμη χρηματοδότηση του και τελικά να προτείνουν την υλοποίηση του μαζί με το γήπεδο της Λευκιμμης. Το νόμιμο και το ηθικό επιβλήθηκαν της σκευωρίας και της αδιαφάνειας, τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν εις βάρος του συμφέροντος του χωριού μας. Οι παλιανθρωποι και συκοφαντες συγχωριανοι μας, όπως αποκαλεστηκαν από το δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο, νίκησαν και απέδειξαν ξεκάθαρα πλέον ποιοι είναι οι πραγματικοί ανέντιμοι και συκοφαντες. Η οργή και η αναστάτωση που επέδειξαν κατά την ομιλία τους στο δημοτικό συμβούλιο απέδειξαν το μίσος που ετρεφαν και τρέφουν ακόμη και τώρα για το χωριό μας. Το δίκαιο αίτημα μας νίκησε και έτσι θα υλοποιηθεί πλέον οριστικά και αμετάκλητα το γήπεδο μας προς δική τους θλίψη. Αποδείχθηκε πως όταν αγωνιζόμαστε συνολικά και με ενότητα μπορούμε να πετύχουμε πολλά και πολύ περισσότερα στο μέλλον. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τη συσπείρωση των χωριανων μας εναντία σε τέτοιου είδους πρακτικές.

Θα θέλαμε, τέλος, να ευχαριστήσουμε συνολικά τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που στήριξαν στο δημοτικό συμβούλιο το δίκαιο αίτημα μας κόντρα σε άλλα συμφέροντα...

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search