• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας: Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κον. Πρωτοψάλτη και τον Βουλευτή Κέρκυρας της Ν.Δ. κ.Στ. Γκίκα

April 06, 2021 2740
 
Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κον. Πρωτοψάλτη και τον Βουλευτή Κέρκυρας της Ν.Δ. κ.Στ. Γκίκα πραγματοποίησε τη Δευτέρα 5/4 αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση
Η αντιπροσωπεία του Συνδικάτου μετέφερε προς τους κυβερνητικούς παράγοντες την αγωνία του κλάδου των εργαζομένων στον Επισιτισμό ,Τουρισμό ,Ξενοδοχεία, Οδηγούς , Ξεναγούς και άλλους και την δυσχερή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι απ την ανέχεια και τις εφαρμοζόμενες πολιτικές.
Ζητήθηκε η οικονομική στήριξη των πληττόμενων εργαζομένων του Επισιτισμού – Τουρισμού και τονίστηκε η ανάγκη προώθησης νομοθετικής ρύθμισης για την άρση του κριτηρίου της εποχικότητας για τα τουριστικά γραφεία και τους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων , ώστε να γίνουν δεκτές οι ενστάσεις τους και να λάβουν τελικά επίδομα ανεργίας, όπως και να υπολογιστούν τα 50 ένσημα και όχι τα 80 για να λάβουν επίδομα οι νέοι άνεργοι.
Τονίστηκε ότι σε αντίθετη περίπτωση χιλιάδες εργαζόμενοι του τουριστικού κλάδου που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της τουριστικής οικονομίας θα βρεθούν όχι μόνον φέτος χωρίς εισόδημα, αλλά και του χρόνου, χωρίς επίδομα ανεργίας αφού θα χρειάζονται πλέον 150 ένσημα. Επιπλέον ζητήθηκε απ τα κυβερνητικά στελέχη να δοθούν τώρα σε όλους όσους εργάστηκαν το 2019 και το 2020 στον Επισιτισμό – τουρισμό έκτακτη οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ για τις γιορτές του Πάσχα χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Τέλος ζητήθηκε να σταματήσουν τα εμπόδια που μπαίνουν σε δικαιούχους της έκτακτης οικονομικής στήριξης Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου για τους εργαζόμενους χωρίς υποχρεωτική επαναπρόσληψη του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση στην καταβολή της δίμηνης αυτής ενίσχυσης που έχει θεσμοθετήσει χωρίς προσχήματα και αποκλεισμούς.
Της συνάντησης αυτής είχε προηγηθεί στο Εργατικό Κέντρο σύσκεψη του Συνδικάτου με τους εργαζόμενους στα τουριστικά γραφεία , όπου , εκτός των παραπάνω αιτημάτων , εκφράστηκε η αποφασιστικότητα του κλάδου να διεκδικήσει την επαναπρόσληψη όλων όσων εργάστηκαν στα τουριστικά γραφεία το 2019 και το 2020 , χωρίς αφαίρεση δικαιωμάτων και εισοδημάτων όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί το 2019 .Πρώτο αγωνιστικό ραντεβού για τους εργαζόμενους στα τουριστικά γραφεία την Παρασκευή 9 Απρίλη , στις 9.30 στο Μαράσλειο και κλιμάκωση του αγώνα στις 20 Απρίλη.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search