• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Αθλητικα

Δ. Μπιάγκης: Δεν χωρούν επικίνδυνοι πειραματισμοί στο λιμάνι

April 30, 2021 2532

 

 


Σε αναφορά του εγγράφου των Πλοιάρχων των Ε/Γ – Ο/Γ Πλοίων της Πορθμειακής Γραμμής Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας προς τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής προχώρησε ο Βουλευτής Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης.
Ο Βουλευτής συντάσσεται στο πλευρό των πλοιάρχων της γραμμής και ζητά από το Υπουργείο να ληφθούν άμεσα μέτρα, ώστε να αρθεί η εφαρμογή του αναχρονιστικού κανονισμού που κατ’ εντολή του Λιμενάρχη Κέρκυρας εφαρμόζεται εδώ και μερικές μέρες στο λιμάνι της Κέρκυρας, ώστε να αποφευχθούν επικίνδυνες καταστάσεις κατά την είσοδο και έξοδο των πλοίων της γραμμής σ’ αυτό..
«Οι πλοίαρχοι στο έγγραφό τους καταθέτουν την αγωνία και τον προβληματισμό τους που αφορούν τους κανόνες ασφαλείας στο λιμάνι της Κέρκυρας με την εφαρμογή του ανώτατου όριου των πέντε (5) ναυτικών μιλίων, όταν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το αντίστοιχο όριο είναι έντεκα (11) μίλια», δήλωσε ο Βουλευτής και συνεχίζει: «Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του αρμόδιου Υπουργείου για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της πορθμειακής γραμμής η οποία δεν πρέπει να γίνεται βορρά σε πειραματισμούς ειδικά ετούτη την κρίσιμη περίοδο του Πάσχα».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search